Sport

Universitatea Craiova se reunește fără câțiva jucători importanți. De ce nu vor fi prezenți. Exclusiv

Universitatea Craiova se reunește în această săptămână, însă câțiva jucător vor lipsi de la prima chemare a lui Marinos Ouzounidis. FANATIK a aflat cine sunt aceștia și din ce motiv.
15.06.2021 | 16:10
Universitatea Craiova se reuneste fara cativa jucatori importanti De ce nu vor fi prezenti Exclusiv
ADVERTISEMENT

Internaționalii Andrei Ivan, Alexandru Cicâldău, Ștefan Baiaram și Alexandru Cîmpanu au primit liber din partea clubului și nu vor fi la antrenamente timp de o săptămână. Ei vor merge direct în cantonamentul Științei din Austria.

Primii doi au fost prezenți la acțiunea primei reprezentative antrenate de Mirel Rădoi. România a dat piept cu Georgia și Anglia, însă a pierdut ambele întâlniri. Baiaram și Cîmpanu au fost în cantonamentul preolimpic și pot reprezenta soluții pentru echipa națională la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se reunește, dar câțiva jucători importanți vor lipsi. Internaționalii Cicâldău, Ivan, Baiaram și Cîmpanu au liber până pe 21 iunie

Oltenii încep pregătirea pentru noul sezon. Marinos Ouzounidis strigă adunarea în această săptămână, iar „juveții” vor să facă un sezon memorabil și să aducă titlul în Bănie. Pentru a fi sută la sută la începerea partidelor oficiale, craiovenii vor pleca într-o pregătire centralizată în Austria, acolo unde vor avea parte de condiții de cinci stele.

Decolarea este programată pe 17 iunie, iar delegația „alb-albaștrilor” se va întoarce în țară pe 3 iulie, urmând ca pe data de 10 iulie să se dispute Supercupa României dintre campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei, Universitatea Craiova. Vizitele medicale vor avea loc în zilele de 16 și 17. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate informația că acest meci va avea loc la Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

În săptămâna care urmează, tehnicianul Marinos Ouzounidis nu se va putea baza pe serviciile unor jucători importanți din echipă, dar motivele sunt lesne de înțeles. FANATIK a aflat că fotbaliștii care au fost la echipele naționale au primit liber până pe data de 21 iunie.

Astfel, Alexandru Cicâldău și Andrei Ivan, aflați în vacanță în vacanță, în Grecia, alături de Alexandru Mitriță și Valentin Mihăilă, vor merge direct în cantonament, iar același lucru se va întâmpla și cu tinerii Ștefan Baiaram și Alexandru Cîmpanu, jucători care au fost prezenți la acțiunea reprezentativei olimpice.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă patronul Mihai Rotaru le va da „undă verde” pentru a merge la Tokyo, având în vedere că Universitatea Craiova începe și campania europeană în UEFA Europa Conference League.

David Lazar și Alexandru Mărieș, primele achiziții din această vară. Gustavo, Ivanov și Markovic revin după împrumuturi. Alex Mitriță, marea „țintă” a patronului Mihai Rotaru

Universitatea Craiova a început deja campania de achiziții. Primii aduși la echipa din Bănie sunt portarul David Lazar și mijlocașul Alexandru Mărieș. Dacă mutarea lui Lazar era iminentă, iar goalkeeper-ul a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că oficialii Științei l-au dorit de mai multe ori, cea a lui Mărieș a fost o surpriză.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 20 de ani vine de la Comuna Recea, evoluând în Liga 2, însă se anunță un transfer de viitor pentru Craiova. Mărieș a acordat un interviu pentru FANATIK și a vorbit despre noua provocare din viața lui.

De asemenea, Marinos Ouzounidis s-ar putea baza și pe jucătorii Gustavo, Antoni Ivanov și Jovan Markovic, toți trei expirându-le împrumuturile și sunt gata să fie la dispoziția antrenorului grec. Markovic nu a avut vacanță în această perioadă, fiind zi de zi la baza de antrenament a Universității pentru a încerca să mai slăbească și pentru a fi într-o formă fizică bună.

Mihai Rotaru încearcă să dea lovitura verii și să-l aducă înapoi pe Alexandru Mitriță, fostul căpitan al echipei. Totuși, acest lucru pare destul de greu, având în vedere că „piticul” aparține de New York FC, formație care l-a achiziționat în 2019 pentru aproximativ opt milioane de euro. Mitriță se află alături de Mihăilă, Cicâldău și Ivan într-o vacanță organizată chiar de patronul Universității Craiova.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în campionatul trecut
  • 5.000 de euro a fost suma de transfer a lui Alex Mărieș la Craiova

  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT