Fotbal international

Val de meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia – Elveția 6-1. Cum a fost ironizat CR7. Foto

Cristiano Ronaldo a început din postura de rezervă meciul Portugaliei împotriva Elveției, scor 6-1, iar pe rețelele de sociazliare au apărut valuri de meme-uri.
06.12.2022 | 23:58
Val de memeuri dupa ce Cristiano Ronaldo a fost rezerva in Portugalia  Elvetia 61 Cum a fost ironizat CR7 Foto
Cele mai tari meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția 6-1. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a început rezervă meciul Portugaliei cu Elveția din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Pe rețelele de socializare au apărut valuri de meme-uri după ce superstarul portughez a fost „uitat” pe bancă de Fernando Santos. Lusitanul a prins doar 18 minute pe teren.

Cele mai tari meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia – Elveția 6-1

Cristiano Ronaldo, căpitanul Portugaliei, a fost lăsat pe banca de rezerve de Fernando Santos pentru meciul cu Elveția din optimi. Totuși, fostul jucător al lui Manchester United a fost înlocuit cu succes de tânărul Goncalo Ramos care a înscris un hattrick de vis în victoria, scor 6-1 cu Elveția.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare Cristiano Ronaldo a fost ironizat. Este pentru prima oară din 2008 încoace când atacantul portughez nu prinde primul 11 pentru Portugalia la un turneu major.

Cristiano Ronaldo a reușit să introducă mingea în plasa porții apărate de Yan Sommer în minutul 84, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Internauții și-au pus creativitatea la bătaie și l-au ironizat pe cvintuplul Balon de Aur.

ADVERTISEMENT
Cele mai tare meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția. Sursă foto: Twitter.
Cele mai tare meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia – Elveția. Sursă foto: Twitter.
Cele mai tare meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția. Sursă foto: Twitter.
Cele mai tare meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia – Elveția. Sursă foto: Twitter.
Cele mai tari meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția. Sursă foto: Twitter
Cele mai tari meme-uri după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia – Elveția. Sursă foto: Twitter

Meme Ronaldo

Cristiano Ronaldo, rezervă pentru Portugalia la turneele finale după o pauză de 14 ani

Decizia lui Fernando Santos de a începe cu Cristiano Ronaldo pe banca de rezervă meciul cu Elveția a pus capăt unei serii de 31 de meciuri consecutive în care fotbalistul lusitan a prins primul 11 în echipa Portugaliei la turneele finale (Campionatele Europene și Campionatele Mondiale).

Ultima oară când Cristiano Ronaldo nu începea din teren o partidă a Portugaliei la un turneul final se întâmpla la Campionatul European din 2008, când atacantul portughez era rezervă tot împotriva Elveției.

ADVERTISEMENT

Portugalia s-a calificat „en fanfare” în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, iar Cristiano Ronaldo are încă vie speranța de a-și adjudeca titlul mondial care îi lipsește din palmares. Selecționata lui Fernando Santos o va înfrunta pe Maroc care a produs surpriza și a eliminat-o pe Spania la loviturile de departajare.

Absența lui Cristiano Ronaldo, suplinită de tânărul Goncalo Ramos

Decizia lui Fernando Santos de a-l ține pe Ronaldo pe bancă s-a dovedit în cele din urmă una inspirată. Goncalo Ramos, înlocuitorul lui Cristiano, a marcat un hattrick, iar în final Portugalia s-a impus spectaculos, scor 6-1 împotriva Elveției.

ADVERTISEMENT

Pentru Portugalia au mai înscris Pepe în minutul 33 care a devenit cel mai în vârstă fotbalist din istoria Cupei Mondiale ce înscrie în fazele eliminatorii. În minutul 55, Raphael Guerreiro și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Scorul a fost stabilit de Rafael Leao. Atacantul lui AC Milan a avut nevoie de doar 5 minute pentru a-l învinge pe Yan Sommer.

ADVERTISEMENT