Sport

Varianta prin care Gică Hagi ar pleca de la Farul după ce a câștigat titlul: ”Să aspir să câștig în Europa sau în lume”

Gică Hagi a adus primul titlu de campioană în vitrina Farului și a dezvăluit că ar pleca de la formația constănțeană doar pentru un proiect important în străinătate.
25.05.2023 | 23:58
Varianta prin care Gica Hagi ar pleca de la Farul dupa ce a castigat titlul Sa aspir sa castig in Europa sau in lume
Gică Hagi a adus primul titlu de campioană în vitrina Farului și a dezvăluit că ar pleca de la formația constănțeană doar pentru un proiect important în străinătate. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Regele” a fost sufletul petrecerii în vestiar după ce Farul a reușit să câștige titlul din SuperLiga, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, și s-a dezlănțuit la club unde a cântat și a dansat pe muzică machedonească.

Gică Hagi a anunțat ce l-ar face să plece de la Farul

Gică Hagi a început deja planurile pentru a construi o echipă și mai puternică la Farul și a mărturisit că doar o ofertă cu adevărat de nerefuzat din străinătate l-ar putea convinge să părăsească noua campioană a României.

ADVERTISEMENT

”Dacă vine o ofertă foarte tentantă și foarte bună și la un nivel care mă face să aspir să câștig în Europa sau în lume, de ce nu? Aspir la ce-i mai bine, la ce-i mai mult. Așa e logica în toate.

Eu mă gândesc să fiu undeva unde să câștig, să devin internațional. Pentru că eu sunt un brand internațional și atunci e logic să mă gândesc la cele mai mari lucruri la care probabil unii, nici nu vă gândiți să le accesați.

ADVERTISEMENT

Dar eu, din fericire pentru mine, m-am dus la nivelul foarte înalt. Am venit înapoi, la nivelul de unde am plecat, dar cu gândul de a ajunge iar acolo sus. Să ajung să câștig, să ajung pe scenele cele mai înalte”, a declarat Hagi, pentru Pro TV.

Hagi pune proiectul de la Farul mai presus de orice

În cazul în care ar pleca de la Farul Constanța, ”Regele” este convins că ar găsi un antrenor cu calități deosebite care să-i ducă mai departe munca depusă și a precizat că mult mai important decât un om este proiectul.

ADVERTISEMENT

”Sunt antrenori foarte mulți în lume, așa că Farul nu stă doar într-un antrenor, pentru că nimic nu e etern. Mâine poate să facă și altul la fel, mai bine ca mine. Deci Farul are un proiect.

Lumea trebuie să știe că noi avem un proiect, pe care vrem să-l ducem la un alt nivel la în fiecare an, să progresăm și să fie pentru totdeauna”, a mai spus Gică Hagi despre ce urmează în cazul în care ar pleca de la Farul.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a scris istorie la Farul Constanța și a clădit o echipă din nimic, iar Andrei Vochin e convins că ar putea face același lucru și la naționala României. Mai mult, consilierul președintelui FRF a afirmat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI”Regele” va fi selecționer atunci când va dori.

ADVERTISEMENT