Fotbal intern

Vasile Miriuță nu vede cum Dinamo se poate salva de la retrogradare: ”S-a spart barca şi se scufundă”

26.07.2020 | 13:18
Vasile Miriuta nu vede cum Dinamo se poate salva de la retrogradare Sa spart barca si se scufunda
ADVERTISEMENT

Fostul jucător și antrenor al echipei Dinamo București, Vasile Miriuță, nu vede cum gruparea din Ștefan cel Mare se poate salva de la retrogradare.

”Câinii” au fost băgați în carantină pentru două săptămâni după ce 18 jucători și mai multe persoane din cadrul clubului au fost depistate cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Dinamo nu este programată de LPF la meciurile din play-out și are mai multe restanțe de jucat.

Vasile Miriuță crede că retrogradarea este iminentă pentru Dinamo

Tehnicianul Vasile Miriuță consideră că problemele de la Dinamo sunt extrem de delicate și nu crede că se mai poate salva de la retrogradare atâta timp cât nu va putea folosi jucătorii de la prima echipă.

ADVERTISEMENT

”S-a spart barca şi se scufundă. Depinde ce hotărâre va lua Liga şi Federaţia. Eu nu văd nicio şansă pentru Dinamo de a rămâne în Liga 1, la ora actuală. Este foarte greu să mai dispute acele jocuri, aş spune că e aproape imposibil”, a declarat Mitiuță la Pro X.

Fanii echipei Dinamo reuniți sub PCH au făcut o solicitare inedită pentru LPF și cer ca favoriții să primească șansa de a se salva de la retrogradare pe teren.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, suporterii ”câinilor” cer ca play-out-ul să fie oprit până la momentul în care toate echipele vor putea evolua în același timp.

În schimb, Ante Puljic vrea întreruperea Ligii 1. Căpitanul „câinilor” consideră că situația este deja mult prea gravă ca să se mai poată termina campionatul din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că se pregătește un scenariu prin care ”roș-albilor” să li se acorde o ultimă șansă de a-și păstra locul din Liga 1 printr-o luptă pe teren. Este vorba despre mărirea din sezonul viitor cu două echipe a primei divizii, dar și un baraj pe care ultima clasată în acest campionat – foarte probabil Dinamo în situația actuală – să-l dispute cu ocupanta poziției a treia din Liga 2.

ADVERTISEMENT