Sport

Verdict în cazul unei plecări a lui Darius Olaru de la FCSB în această iarnă: ”E mai complicat”

Darius Olaru este unul dintre cei mai interesanți jucători de la FCSB, însă un transfer în străinătate în această iarnă este greu de realizat.
22.01.2024 | 20:25
Verdict in cazul unei plecari a lui Darius Olaru de la FCSB in aceasta iarna E mai complicat
Darius Olaru este unul dintre cei mai interesanți jucători de la FCSB, însă un transfer în străinătate în această iarnă este greu de realizat. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În luna octombrie a anului trecut, Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAa avut o ofertă de 6 milioane de euro pentru căpitanul său de la un club important din Europa, însă a cerut 8 milioane de euro.

Șanse minime ca Darius Olaru să plece de la FCSB

Chiar dacă a recunoscut că Darius Olaru este un jucător bun, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a admis că acesta nu poate pleca pe bani mulți de la FCSB pentru că nu mai are o marjă prea mare de evoluție.

ADVERTISEMENT

Nu este singura veste proastă pe care Darius Olaru a primit-o în ultimele zile. Agentul Victor Becali a mărturisit că sunt șanse foarte mici ca jucătorul să plece de la liderul din SuperLiga în perioada de mercato din această iarnă.

”Orice se poate întâmpla, dar nu cred. Este o sumă mare de transfer, iar în iarnă e mai complicat de făcut un transfer pe o asemenea sumă. În fotbal nu se știe niciodată”, a declarat Victor Becali, pentru playsport.ro.

ADVERTISEMENT

Olaru, curtat de mai multe cluburi în această iarnă

Darius Olaru a avut o primă parte a sezonul foarte bună, fiind unul dintre jucătorii determinanți pentru FCSB. El a terminat 2023 pe primul loc în clasamentul golgheterilor din SuperLiga, cu 10 reușite.

Însă, acest lucru nu l-a impresionat și pe fostul mare arbitru Adrian Porumboiu, care este de părere că realizările au venit ”într-un campionat de surdomuți”. Fostul patron de la FC Vaslui a mărturisit că nu-i place mijlocașul vicecampioanei României pentru că stă prea mult pe jos.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Darius Olaru rămâne unul dintre cei mai importanți jucători din SuperLiga, astfel că în această iarnă mai multe formații din Europa s-ar fi interesat de căpitanul FCSB.

Ar fi intrat pe fir formații ca Monza, Torino, Anderlecht sau Gent, însă nimic nu s-a concretizat. De altfel, Mihai Stoica a precizat că speră ca jucătorul nu se va transfera în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Presa din Belgia a scris că după ce Gigi Becali a respins oferta de 3.000.000 de euro făcută de Anderlecht, este de așteptat ca oficialii clubului din Bruxelles să pluseze la vară pentru a-l lua pe Olaru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB