Fotbal intern

Veste bună pentru Toni Petrea. Ce atacant a revenit la antrenamentele FCSB-ului. Exclusiv

13.04.2021 | 18:01
Veste buna pentru Toni Petrea Ce atacant a revenit la antrenamentele FCSBului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a primit o veste bună înainte de meciul din Supercupa României cu CFR Cluj, după ce un jucător a revenit la antrenamentele echipei.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Darius Olaru și Andrei Miron vor lipsi cel puțin în următoarele trei săptămâni de pe teren, însă bucureștenii au reușit totuși să recupereze un jucător.

ADVERTISEMENT

FCSB o va întâlni joi, la Ploiești, pe campioana CFR Cluj în Supercupa României și are nevoie mare de un atacant, după ce Ante Vukusic a intrat în dizgrație, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

Toni Petrea îl are din nou la antrenamente pe Alexandru Buziuc

FANATIK a aflat că Alexandru Buziuc a început antrenamentele separat, după ce s-a accidentat în partida dintre FCSB II și FC Tunari și a fost obligat să stea pe bară zece zile.

ADVERTISEMENT

Însă, în cazul în care nu va fi păstrat în lot pentru partida cu CFR Cluj din Supercupa României, Alexandru Buziuc are șanse să joace din nou în meciul din campionat cu FC Botoșani, de pe data de 18 aprilie.

Alexandru Buziuc a jucat în ultimele partide la echipa secundă și chiar a înscris un super-gol în partida din Ghencea cu CSA Steaua, când băieții lui Bogdan Vintilă au scăpat victoria printre degete pe final de meci.

ADVERTISEMENT

Alexandru Buziuc a fost ultima oară titular la FCSB în Liga 1 pe octombrie 2020

Alexandru Buziuc nu a mai jucat din postura de titular la FCSB de la partida împotriva fostei sale echipe, Academica Clinceni, pe 19 octombrie 2020, când a fost schimbat în minutul 45. Adică acum aproximativ șase luni în urmă! A mai jucat 90 de minute în meciul pierdut cu 1-0 în „Groapă” împotriva lui Dinamo, dar în Cupa României.

De altfel, ultima partidă la FCSB în Liga 1 a atacantului de 27 de ani a fost acum aproape două luni. Alexandru Buziuc intra pe teren împotriva celor de la Chindia Târgoviște în locul lui Răzvan Oaidă, în minutul 56.

ADVERTISEMENT

Buziuc are 18 meciuri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în care nu a reușit să marcheze niciun gol. Singura contribuție pe tabelă și-a adus-o în meciul cu FC Argeș, când a oferit un assist pentru Dennis Man, care marca ultimul gol al partidei (3-0). Acela a fost ultimul meci în care atacantul a jucat pe tot parcursul partidei.

  • 6 luni au trecut de ultimul meci ca titular al lui Buziuc la FCSB
  • 0 goluri și 1 pasă de gol are atacantului lui Toni Petrea în 18 meciuri
  • 350.000 de euro e cota lui Alexandru Buziuc conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,62 este cota pentru „peste 0,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: