Sport

Victor Angelescu, revoltat după ce Rapid a fost privată de un gol în meciul cu Chindia: „Văd că VAR-ul scoate mingea din poartă”

Rapid București a pierdut cu Chindia Târgoviște, scor 1-2 în deplasare. Formația pregătită de Adrian Mutu a avut un gol anulat pe nedrept după o eroare de arbitraj.
04.10.2022 | 12:38
Victor Angelescu revoltat dupa ce Rapid a fost privata de un gol in meciul cu Chindia Vad ca VARul scoate mingea din poarta
Victor Angelescu, revoltat după golul anulat Rapidului în meciul cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a vorbit despre eroarea de arbitraj din meciul pierdut de giuleșteni cu „lanterna roșie” din SuperLiga. Totuși, finanțatorul „alb-vișiniilor” nu pune înfrângerea pe seama VAR-ului.

Victor Angelescu nu a înțeles decizia arbitrului: „E o eroare foarte mare”

Victor Angelescu nu înțelege decizia „centralului” de la meciul Rapid București – Chindia Târgoviște. În minutul 19 al partidei de la Târgoviște, Alexandru Albu a înscris în urma unui corner, însă decizia a fost anulată pe motiv de offside. 

ADVERTISEMENT

„Nu aș vrea să ne cramponăm, e o eroare foarte mare. Golul a fost validat, dar sistemul VAR vine și scoate mingea din poartă.

Dacă nu era VAR, era gol. Era 1-1 și era corect. Dar nu înțelegem, se duce și se uită pe ecran și anulează golul. Nu înțelegem ce a văzut. A ridicat offside”, a mărturisit Victor Angelescu, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Lucian Rusandu, eroare în defavoarea Rapidului și în meciul cu Mioveni

Acționarul celor de la Rapid a continuat să vorbească despre deciziile eronate ale „centralului”. Angelescu a amintit o fază când Lucian Rusandu se afla în camera VAR la un gol anulat pentru Rapid în meciul cu Mioveni.

„Repet, e același arbitru care ne-a anulat un gol valabil. E golul lui Papeau dat cu Mioveni. Lucian Rusandu era atunci la VAR”, a mai adăugat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

În minutul 8 al partidei cu CS Mioveni, Jayson Papeau a trimis mingea în vinclul porții argeșenilor, însă arbitrul central al meciului Horia Mladinovici a anulat golul. Lucian Rusandu era atunci printre arbitrii care se aflau în camera VAR.

Victor Angelescu nu pune pe seama VAR eșecul Rapidului

Chindia Târgoviște a obținut prima victorie în campionat chiar în fața Rapidului. Astfel, giuleștenii au de recuperat un avans de 3 puncte pe care îl are Farul Constanța în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Deși, Rapid a avut un gol anulat, Victor Angelescu este de părere că formația lui Adrian Mutu nu merita mai mult. „Bănuiam că o să avem un meci foarte greu, dar din păcate am făcut un meci foarte slab. Am făcut un meci foarte slab, nu meritam mai mult.

Nu putem să ne ascundem în spatele acestor lucruri, deși este o greșeală enormă. Văd că VAR-ul scoate mingea din poartă, nu te ajută. Dar pe lângă asta, noi am făcut un meci slab, nu cred că meritam mai mult”, a mai spus Victor Angelescu.

Pentru Rapid urmează duelul de sâmbătă, 3 octombrie, cu FC Botoșani, meci care este decisiv pentru viitorul lui Mihai Teja pe banca moldovenilor.

ADVERTISEMENT