Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Becali, verdict clar înainte de Euro 2024: „Pe Drăguşin n-ai cum să nu-l chemi! Numai în pielea lui Edi să nu fii”

Impresarul Victor Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre problemele cu care se confruntă selecționerul Edi Iordănescu înainte de turneul final al Campionatului European din Germania.
25.02.2024 | 11:48
Victor Becali verdict clar inainte de Euro 2024 Pe Dragusin nai cum sa nul chemi Numai in pielea lui Edi sa nu fii
Victor Becali analizează jucătorii români care pot prinde Euro 2024. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai sunt aproape patru luni până la începerea turneului final al Campionatului European de Fotbal din Germania, dar veștile din tabăra României nu sunt dintre cele mai bune. Selecționerul Edi Iordănescu are mari bătăi de cap din cauza „tricolorilor” care sunt legitimați în străinătate, majoritatea dintre aceștia fiind rezerve la echipele de club.

Verdictul lui Victor Becali înainte de Euro 2024: „Pe Drăguşin n-ai cum să nu-l chemi!”

Horațiu Moldovan la Atletico, Radu Drăgușin la Tottenham, Andrei Rațiu la Rayo Vallecano sau Ianis Hagi la Alaves sunt doar câțiva dintre oamenii de bază ai lui Edi Iordănescu la echipa națională care prind foarte rar sau deloc minute la cluburile unde activează. De aceea, misiunea selecționerului înainte de Euro 2024 este foarte ingrată și tot mai multe voci se întreabă dacă jucătorii fără minute în picioare ar trebui convocați sau nu.

ADVERTISEMENT

„Cum vedeți apropierea acestui turneu final de Euro pentru România, cu toate problemele pe care le au mulți dintre jucătorii noștri?”, l-a întrebat moderatorul Cristi Coste pe cunoscutul impresar Victor Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți viziona LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Întotdeauna au existat și vor exista probleme, dar important este că suntem acolo, că ne-am calificat. Sigur, acum problemele selecționerului… Toți selecționerii, când ajung și când se instalează știți ce spun… «La mine, jucătorii care nu joacă nu vin la lot!». Asta este placa selecționerilor.

ADVERTISEMENT

Dar la toți selecționerii au fost probleme. Pentru că nu avem un fond atât de mare de jucători valoroși, încât să nu îi chemi. Eu nu știu acum, spre exemplu, băiatul ăsta, Drăgușin… Dacă nu joacă sau joacă mai puțin, pentru că e normal la urma urmei, s-a dus la o echipă nouă, s-a dus într-un alt campionat, o echipă care era formată, îi trebuie timp să ajungă titular… Părerea mea e că nu poți să nu-l chemi la națională.

Nu poți să nu-l chemi. Pentru că nu avem atât de mulți fundași centrali buni, valoroși, pentru că el este un tânăr valoros, nu poți să nu-l chemi. Dacă nu-l va chema…”, a spus Victor Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Victor Becali despre o posibilă neconvocare a lui Ianis Hagi pentru Euro 2024: „Regula să fie valabilă pentru toți, nu selectivă!”

„Pe Ianis Hagi l-ați chema? Pentru că e declarația aceea a lui Anghel Iordănescu, «Nici Ianis Hagi dacă nu are echipă să nu vină la Euro!»”, a continuat moderatorul discuția pe acest subiect sensibil, iar răspunsul impresarului a fost cât se poate de direct.

„Domnule, dacă este pentru toți, poate să fie valabilă și pentru el… Dacă nu, nu poate să fie selectiv. Ăla da, ăla nu. Cum a fost de foarte multe ori. Și va fi și în continuare, credeți că nu vor fi critici la adresa lui Edi?

ADVERTISEMENT

Acum, vreți să vă spun ceva? Numai în pielea lui să nu fii când trebuie să iei toate deciziile astea. Nu e ușor nici pentru el. Pentru că dacă ar avea un fond mare de jucători, are de unde să aleagă. Noi nu prea avem, din păcate, de unde să alegem.

Calificarea a fost, s-a terminat, acum vedem ce urmează. O să fie judecat pentru ce urmează, că s-a calificat se uită. Și e normal”, e verdictul lui Victor Becali pe tema convocărilor la Euro 2024, oferit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă în premieră pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik în fiecare luni, marți și vineri de la ora 17:30.

Victor Becali, vești bune despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

În continuare, cunoscutul impresar a oferit și unele vești bune, care vin din Italia, despre Dennis Man și Valentin Mihăilă, jucători susceptibili de a face parte din lotul României la Campionatul European din Germania.

„Sunt bine, important e că echipa lor este acolo, la promovare, la o diferență de șase puncte de locul 2. A început și Mihăilă să aibă evoluții mai bune, a fost accidentat… Important pentru ei e să fie sănătoși, în rest am încredere, că valoare au.

Și dacă promovează este un lucru important și pentru ei, și pentru echipă. Și dacă joacă și au evoluții bune, și pentru echipa națională e bine. Mihăilă a marcat două goluri foarte importante pentru noi. Sunt doi jucători care ar fi importanți pentru echipa națională”, și-a încheiat Victor Becali intervenția la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Becali, ANALIZA jucatorilor romani care VOR PRINDE EURO 2024

ADVERTISEMENT