Sport

Video fabulos! Bobonete s-a făcut de ”comedie” în fața lui Bănel Nicoliță în Cupa României. Scor ireal în AFC Iazu – CS Amara

Întâlnire de gradul 3 în Cupa României între Mihai Bobonete și Bănel Nicoliță. Actorul de comedie a încasat o bătaie ce o va ține minte toată viața.
22.02.2024 | 20:55
Video fabulos Bobonete sa facut de comedie in fata lui Banel Nicolita in Cupa Romaniei Scor ireal in AFC Iazu  CS Amara
Întâlnire de gradul 3 în Cupa României între Mihai Bobonete și Bănel Nicoliță. Actorul de comedie a încasat o bătaie ce o va ține minte toată viața. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși a ajuns la 39 de ani, fostul jucător de la FCSB a anunțat la FANATIK SUPERLIGAa decis să se întoarcă pe terenul de fotbal și a semnat cu formația CS Amara din Liga 4, care are ca obiectiv promovarea.

Bănel Nicoliță l-a umilit pe Bobonete în Cupa României

Noua echipă a lui Bănel Nicoliță a avut meci în deplasare în Cupa României în fața formației AFC Iazu, unde joacă actorul de comedie Mihai Bobonete, cunoscut în mod special din serialul ”Las Fierbinți”.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre cei doi au fost una de pomină. Bobonete și Nicoliță s-au îmbrățișat înainte de începerea partidei, au glumit unul cu celălalt, au stat de vorbă minute bune chiar pe teren, iar apoi s-au fotografiat împreună cu ceilalți jucători.

Însă, în momentul în care s-a auzit primul fluier al arbitrului prietenia dintre ei a dispărut și fiecare a tras tare pentru victorie. Doar că diferența de valoare au fost una evidentă în favoarea celor de la CS Amara.

ADVERTISEMENT

A fost practic un galop de sănătate și o ”comedie neagră” pentru Bobonete, deoarece AFC Iazu a pierdut la un scor de maidan, 0-10. Două dintre golurile formației ialomițene i-au aparținut uefantasticului Nicoliță.

Nicoliță vrea să-l aducă și pe Adi Ilie  la Amara

Bănel Nicoliță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că va avea o primă destul de mare dacă va reuși promovarea în Liga 3 cu CS Amara. ”Avem și noi o primă specială dacă promovăm. Va fi o sumă destul de mare: 5.000 de euro pentru mine. Forță. Dacă promovez”, a declarat el.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, va trebui să tragă tare pentru a le lua banii celor de la Amara: „De ce crezi că mi-au pus 5.000? Că sunt la 6 puncte. Am intrat în play-off, sunt opt echipe și Feteștiul care e pe primul loc are deja 6 puncte în față”.

Fostul jucător al FCSB și-a făcut deja un plan și a lansat o invitație: „Mă gândesc să mai iau 2-3 jucători. Îl iau și pe Adrian Ilie”. Nicoliță a împlinit 39 de ani pe 7 ianuarie și a semnat până la finalul sezonului cu ialomițenii.

ADVERTISEMENT

Nicoliță a evoluat ultima oară ca jucător în la CS Făurei, unde a fost jucător, antrenor și patron în perioada 2018-2022 când clubul a intrat în faliment, iar Bănel a pierdut peste 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT