Sporturi

VIDEO Rusia – Spania LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul ONLINE

01.07.2018 | 07:57
VIDEO Rusia  Spania LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018 Vezi meciul ONLINE

VIDEO Rusia – Spania LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018. Rusia – Spania este al treilea duel din optimi, când campioana mondială din 2010 va juca împotriva ţării gazdă. Partida se va juca pe Stadionul Lujniki, din Moscova, arenă cu o capacitate de 80.000 de locuri, pe care a avut loc meciul de deschidere al Campionatului Mondial, dintre Rusia şi Arabia Saudită, scor 5-0, şi care va găzdui şi finala acestui turneu, pe 15 iulie. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii, etc.

VEZI VIDEO Rusia – Spania LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul ONLINE

Spaniaa câştigat grupa B

, din care au mai făcut parte Portugalia, Iran şi Maroc. La egalitate de puncte cu naţionala lui Cristiano Ronaldo, spaniolii au încheiat grupa pe prima treaptă datorită numărului de goluri marcate în această fază a competiţiei. Spaniolii au debutat la Campionatul Mondial cu o remiză spectaculoasă, 3-3 cu Portugalia, după care au învins naţionala din Iran, 1-0. În ultima rundă, spaniolii au remizat, 2-2 cu Maroc.

 

Jucătorul Rusiei, Artyom Dzyuba, sărbătoreşte reuşita de la CM 2018
Artyom Dzyuba sărbătoreşte reuşita

Rusia – Spania LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

VIDEO Rusia – Spania LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018.  Jurnaliştii  au catalogat

câştigarea grupei de către elevii lui Fernando Hierro drept norocoasă: “VAR-ul salvează Spania”, “Ce pericol!” şi „Spania, pe o ușă micuță”. De menţionat că remiza Iranului cu Portugalia, şi mai ales tehnologia VAR, i-a ajutat pe spanioli să câştige grupa. Iranienii au egalat din lovitură de pedeapsă după ce arbtrul partidei a consultat imaginile video.

Rusia – Spania LIVE STREAM, în optimi la CM 2018

Ruşii

au încheiat pe locul doi în grupa A, câştigată fără drept de apel de Uruguay, din care au mai făcut parte Egipt şi Arabia Saudită. Gazdele acestei competiţii au înregistrat două victorii şi o înfrângere. După ce au deschis campionatul cu un meci spectaculos, în compania Arabiei Saudite,  Rusia s-a impus şi în faţa naţionalei Egiptului, 3-1, după care au cedat în faţa Uruguay-ului, la scor de neprezentare.

Rusii sărbătoresc victoria din meciul de deschidere
Rusii sărbătoresc victoria din meciul de deschidere

VIDEO Rusia – Spania LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018

VIDEO Rusia – Spania LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018. 

Spania şi Rusia s-au întâlnit de cinci ori în istorie, iar spaniolii au palmares pozitiv, trei victorii (1-0 în 2004, 4-1 în 2008 şi 3-0 în 2008) şi două egaluri (0-0 în 2006 şi 3-3 în 2017).

Rusia – Spania LIVE cote la pariuri CM 2018

Spania a câştigat cu noroc grupa şi după ce a început Mondialul cu un selecţioner demis, acum a devenit principala favorită la câştigarea trofeului, fiind cotată cu 5,65 la câştigarea trofeului. Până la accederea în ultimul act, spaniolii sunt cotaţi cu 1.28 la calificarea în sferturile competiţiei, în timp ce ruşii au o cotă de 3.75 de a trece de Spania. Egalul după cele 90 de minute de joc este cotat cu 3.80.

Partida Spania – Rusia, din optimile CM 2018, se va disputa duminică, 1 iunie, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.