Sport

Virginia Ruzici, alături de Simona Halep în scandalul de dopaj: ”Este un model de urmat”

Curg mesajele de susținere pentru Simona Halep după ce a fost prinsă dopată, ultima care se înscrie pe această listă fiind Virginia Ruzici.
23.10.2022 | 23:20
Virginia Ruzici alaturi de Simona Halep in scandalul de dopaj Este un model de urmat
Curg mesajele de susținere pentru Simona Halep după ce a fost prinsă dopată, ultima care se înscrie pe această listă fiind Virginia Ruzici. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată provizoriu, însă FANATIK a aflat că ar putea să scape doar cu șase luni de excludere din circuit.

Simona Halep, susținută de Virginia Ruzici în scandalul de dopaj

Fostul manager al Simonei Halep, Virginia Ruzici, este alături de dubla campioană de Grand Slam în scandalul de dopaj în care este implicată și crede că fostul lider mondial nu ar fi luat cu bună știință substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

”O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate.

Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a scris Ruzici, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Virginia Ruzici Simona Halep dopaj

Simona Halep a primit susţinere din partea oamenilor din sport, iar unul dintre cele mai emoționante mesaje pentru fostul lider mondial i-a aparținut fostului său antrenor, australianul Darren Cahill.

Halep, susținută din toate părțile

Doctorul Raluca Bobeică, medic primar nefrolog la Institutul Clinic Fundeni și care a participat, ca investigator principal, la studii clinice privind medicamentul roxadustat, nu crede că Simona Halep a ingerat intenționat această substanță.

ADVERTISEMENT

Stere Halep este alături de fiica sa în această perioadă extrem de dificilă și consideră că aceasta este absolut nevinovată în cazul de dopaj care a izbucnit și îi cere să dovedească faptul că nu este nimic necurat la mijloc.

De partea Simonei se află și Toni Iuruc, cel de care s-a despărțit de scurt timp. Fostul soț a vorbit pentru FANATIK despre cazul de dopaj al jucătoarei și susţine că aceasta nu ar face aşa ceva niciodată, fiind foarte atentă mereu la alimentaţie.

ADVERTISEMENT

Printre cei care i-au luat apărarea Simonei se numără, oarecum surprinzător, și Sorana Cîrstea. Surprinzător deoarece este binecunoscută relația mai puțin cordială, ca să nu spunem glacială, dintre cele două jucătoare. Lucru recunoscut chiar de Sorana într-o postare pe rețelele de socializare, în care-și arată susținerea față de Simona.

ADVERTISEMENT