Fotbal international

Youssef En-Nesyri, gol în stilul lui Cristiano Ronaldo prin care intră în istorie. Starul portughez l-a urmărit de pe banca de rezerve. Video

Youssef En-Nesyri este eroul Marocului după golul în stilul lui Cristiano Ronaldo reușit chiar în fața Portugaliei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.
10.12.2022 | 22:45
Youssef EnNesyri gol in stilul lui Cristiano Ronaldo prin care intra in istorie Starul portughez la urmarit de pe banca de rezerve Video
Youssef En-Nesyri este eroul Marocului după golul în stilul lui Cristiano Ronaldo reușit chiar în fața Portugaliei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale
ADVERTISEMENT

Africanii s-au impus neașteptat cu 1-0, au realizat una dintre cele mai mari surprize și au devenit prima formație de pe continentul negru care atinge faza semifinalelor.

Cristiano Ronaldo, imitat de Youssef En-Nesyri la golul marcat în Maroc – Portugalia

Cristiano Ronaldo a început ca rezervă sfertul de finală dintre Maroc și Portugalia și de pe bancă a văzut și unicul gol al întâlnirii marcat de Youssef En-Nesyri și care aduce aminte de una dintre cele mai frumoase reușite ale sale.

ADVERTISEMENT

În minutul 42, la o fază care nu anunța nimic, Ounahi a dus mingea în banda stângă, i-a pasat fundașului Attiat-Allah, iar acesta a dat imediat drumul la o centrare ce părea pradă ușoară pentru portarul Diogo Costa.

Doar că acesta nu a anticipat corect traiectoria și faptul că atacantul marocan Youssef En-Nesyri va avea o dententă ce-l va face pe Cristiano Ronaldo să-și aducă aminte de tinerețile sale. Jucătorul de la Sevilla a sărit excepțional la cap, l-a anticipat pe Costa, l-a depășit pe Ruben Dias și a înscris superb cu o lovitură de cap de la 8 metri. VEZI VIDEO CU GOLUL.

ADVERTISEMENT

Pe banca de rezerve, starul Portugaliei nu avea ce să facă decât să admire reușita lui En-Nesyri. La câteva secunde după gol, Ronaldo a fost surprins de camerele de luat vederi strâmbându-se și spunând parcă în direcția selecționerului Fernando Santos ”vezi dacă m-ai lăsat rezervă”.

Ronaldo a marcat asemănător în Serie A

Golul lui Youssef En-Nesyri din partida Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, a amintit de o reușită a lui Cristiano Ronaldo din perioada în care evolua la Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

La finalul anului 2019, într-un meci împotriva Sampdoriei Genova din campionatul Italiei, fotbalistul portughez a plutit ireal de lângă un fundaș advers și a înscris superb cu o lovitură de cap. Specialiștii au calculat atunci că Ronaldo a lovit mingea de la o înălțime de 2 metri și 56 de centimetri.

Aflat la ultima Cupă Mondială din carieră, Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată la limită, scor 1-0 în fața Marocului. Este de așteptat ca în zilele următoare să-și anunțe retragerea de la națională.

ADVERTISEMENT

Liber de contract după despăţirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo are pe masă o ofertă de la Al Nassr. Portughezul este aşteptat cu un salariu astronomic, de aproape 200.000.000 de euro pe an, iar prestaţiile de la Mondial dovedesc că doar în ţările arabe ar mai putea juca, însă banii pe care i-ar primi sunt departe de ceea fotbalistul mai poate arăta pe teren.

ADVERTISEMENT