Life

Zanni și Ana Porgras de la Survivor România s-au îndrăgostit? Alex Velea: “Nu e exclus”

15.04.2021 | 17:01
Zanni si Ana Porgras de la Survivor Romania sau indragostit Alex Velea Nu e exclus
Alex Velea îi ia apărarea lui Zanni de la Survivor România. Sursa foto Instagram Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea a fost invitat în emisiunea Teo Show, la Kanal D, acolo unde a vorbit despre Zanni și Ana Porgras de la Survivor România. Ce spune despre protejatul lui și relația acestuia cu fosta campioană la gimnastică?

Chiar dacă Zanni a fost criticat dur multă vreme din cauza scandalului cu Elena Marin, Velea crede că Faimosul nu a greșit în totalitate. Chiar dacă a folosit niște cuvinte grele, el doar și-ar apăra punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

“Lucrurile astea se amplifică și din cauza tensiunilor de acolo. Cred că lipsa mâncării te dezumanizează. Toți de acolo se poartă altfel decât acasă. Sunt mândru de el”, a declarat cântărețul la Teo Show.

Alex Velea, dezvăluiri despre relația dintre Zanni și Ana Porgras de la Survivor România

Chiar dacă a văzut o țară întreagă că au o relație extrem de strânsă, cei doi Faimoși nu au recunoscut oficial că s-ar fi înfiripat mai mult decât o prietenie între ei. Însă, Alex Velea s-ar bucura dacă Zanni și Ana ar forma un cuplu.

ADVERTISEMENT

“Ține de ei ce simt, dacă se îndrăgostesc, mă bucur. Nu e exclus, mă bucur foarte mult dacă este așa. (n.r. despre o posibilă relație a lui Zanni cu Ana Porgras) Îmi pare rău că a venit acasă, a avut ghinion. Revenind la Zanni, ne place cum s-a purtat, a început să empatizeze.

Lui îi place să fie expus, să fie în centrul atenției. Are multe de oferit, iar emisiunea l-a arătat așa cum e el. I-aș fi recomandat să fie mai diplomat câteodată, mai ales în relația cu femeile.

ADVERTISEMENT

Pe mine mama așa m-a crescut, dar nu l-aș fi criticat pentru că el și-a susținut punctul de vedere, doar că nu a ales cele mai potrivite cuvinte. Cred că s-a maturizat cumva, cred că perioada asta dificilă l-a ajutat să se maturizeze.

Cu siguranță… (n.r. dacă Elena Marin îl provoacă și ea pe Zanni) El este foarte puternic, e un supraviețuitor. Cred că are mai multe șanse decât unul ca noi”, a adăugat Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Faimoșii, mai ales după ce Zanni a fost acuzat de Elena Marin că ar fi dat-o uitării pe Ana, după venirea Irishei în competiție.

ADVERTISEMENT