Sport

Zi de poveste pentru românii din Golf! Mirel Rădoi, primul succes pe banca lui Al Tai. Victorii și pentru Marius Șumudică și Cosmin Olăroiu. Video

La aproape trei săptămâni după ce a preluat-o pe Al Tai, Mirel Rădoi a reușit să obțină primul succes ca antrenor în Arabia Saudită.
10.02.2023 | 17:55
Zi de poveste pentru romanii din Golf Mirel Radoi primul succes pe banca lui Al Tai Victorii si pentru Marius Sumudica si Cosmin Olaroiu Video
La aproape trei săptămâni după ce a preluat-o pe Al Tai, Mirel Rădoi a reușit să obțină primul succes ca antrenor în Arabia Saudită. Sursă foto: Twitter tai1381
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a început cu stângul aventura în Golf, 1-2 cu Al Shabab și 0-1 cu Al Ittihad, după un gol încasat în minutele de prelungire.

Primul succes pentru Mirel Rădoi la Al Tai

Însă, cel de-al treilea meci a fost cu noroc pentru Mirel Rădoi, pentru că Al Tai a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formația Al Ettifaq, în etapa a 16-a a campionatului din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Golurile învingătorilor au fost marcate de Mukhtar Ali (20) și Amir Sayoud (63). În urma acestei victorii, trupa tehnicianului român a urcat până pe locul 9 în clasament, cu 21 de puncte, și pentru moment scapă de grijile retrogradării.

Într-o altă partidă din Arabia Saudită, echipa pregătită de Marius Șumudică, Al Raed, cu românii Silviu Lung și Alexandru Mitriță printre titulari, s-a impus, acasă, scor 3-1, în fața formației Abha.

ADVERTISEMENT

Oaspeții au deschis scorul prin Nawaf Alsadi (41), dar fostul jucător de la CFR Cluj, Damjan Djokovic, a restabilit egalitatea înainte de pauză (45+2). Victoria a venit greu, pe final, după ”dubla” reușită de Mohammed Fouzair (88 și 90+13).

Silviu Lung a fost integralist la Al Raed, în timp ce Mitriță, care a luat un cartonaș galben în repriza secundă, a jucat până în minutul 90+5. Trupa antrenorului român se află pe locul 12 în clasament, cu 19 puncte, șase peste Al Khaleej, care se află pe prima poziție retrogradabilă.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu, lider în Emiratele Arabe Unite

Echipa Al Sharjah, pregătită de Cosmin Olăroiu, continuă serie foarte bună din campionat și a învins, pe teren propriu, scor 4-0, formația Ajman, în runda a 16-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Golurile au fost marcate de Djaniny (28), Miralem Pjanic (38 din penalty), Paco Alcacer (63) și Salem Saleh (88). În urma acestei victorii, Al Sharjah a urcat pe primul loc în clasament, cu 34 de puncte, două mai mult decât Al-Ahli Dubai, care are însă un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Tot în Emirate, echipa Ittihad Kalba, cu mijlocașul Alexandru Cicâldău integralist, a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, formația Al Dhafra, prin golurile realizate de Daniel Bessa (75) și Habib Al Fardan (90+5). După acest succes, Ittihad Kalba ocupă locul 8 în clasament, cu 24 de puncte.

ADVERTISEMENT