News

A apărut revista Taifasuri! Editorial Fuego! Interviu cu mult suflet al frumoasei Alina Eremia, paranormalul… palpabil, mega-concurs cu premii… pe roți!

Exclusiv în revista TAIFASURI 838: editorial Fuego, secretele frumoasei Alina Eremia, fenomene paranormale palpabile, dar inexplicabile, concurs cu premii auto.
01.07.2021 | 16:45
A aparut revista Taifasuri Editorial Fuego Interviu cu mult suflet al frumoasei Alina Eremia paranormalul palpabil megaconcurs cu premii pe roti
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 838! Nu ratați editorialul lui Fuego, un interviu de suflet, cu mult suflet al frumoasei Alina Eremia, paranormalul… palpabil și un mega-concurs cu premii… pe roți!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 838 despre „unul dintre puținele simboluri veritabile ale autenticității, care cântă dincolo de timp, aducând veșnicia direct în sufletele celor care ascultă măiestria sa interpretativă”

ADVERTISEMENT

„Fără doar și poate, nu a abdicat niciodată de la calitate, de la acel fel demn de-a face lucrurile, indiferent că a fost pe scena unui sat, a unei televiziuni sau la un festival de prestigiu”

„Repertoriul său are comori, la propriu, în muzica românească, pe care le-a adus la lumină și le-a însuflețit cu sensibilitatea și glasul său cald, dulce. «Mociriță cu trifoi», «Înflorit-o ruguțu», «Maramureșul răsună» sau «Sus în vârful nucului», sunt doar câteva din cântecele pe care le-a lansat și ulterior le-a cântat o țară întreagă”

„Eu aș zice că a devenit INIMA MARAMUREȘULUI! O inima care bate continuu și care adună iubire și tradiție, valoare și simplitate. N-a avut niciodată nevoie de artificii pentru a scoate în evidență simțirile neaoșe. Frumusețea caracterului său e și ea, la rându-i, o lecție pentru noi, artiștii care tindem la o astfel de carieră impresionantă”

Cine este „inima Maramureșului” și mai multe din ce crede Fuego despre această voce care ascunde durerile și bucuriile românilor din Țara de Sus, din Maramureșul Voievodal, aflați citind întregul său editorial din numărul 838 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 1 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 838

  • Un super-interviu de suflet cu Alina Eremia, artistă de top din noua generație, cu dezvăluiri în exclusivitate despre iubire, pasiuni, carieră, planuri, viața în pandemie… Descoperiți secretele frumoasei cântărețe numai în revista FANATIK 838!

coperta revista Taifasuri 838

  • Margot Robbie, actrița din „Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn”, povestește în revista FANATIK 838 ce mănâncă înainte de o filmare în bikini, cu ce-și dă pe buzele senzuale, ce antrenamente face pentru rolurile de „fată rea și… mai multe aflați din revista TAIFASURI 838!
  • Cum să vă machiați singure în… ziua nunții! Cât fard de pleoape să puneți, ce culoare, cât blush cremos să folosiți, ce să puneți în loc de fond de ten, ce să folosiți pentru buze pline și alte, și alte „secrete” ca să arătați cât mai bine într-un dintre cele mai importante zile din viața dumneavoastră, aflați numai din revista TAIFASURI 838!
  • Inexplicabilul… palpabil! Fenomene paranormale cu… dovezi! Cazuri documentate, dar imposibil de explicat din punct de vedere științific! Rămâneți fără cuvinte citind revista TAIFASURI 838!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete „nostalgice pentru o masă cu bucate ca pe Coasta de azur”, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 838 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 838 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 1 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT