Sport

AC Torino insistă pentru transferul lui Octavian Popescu. Italienii anunță că au început negocierile cu FCSB

Octavian Popescu este ”perla” din curtea lui Gigi Becali și nu puține sunt cluburile din străinătate interesate de transferul său. Unul dintre acestea este AC Torino, care ar negocia pentru jucătorul de la FCSB.
20.06.2022 | 10:40
AC Torino insista pentru transferul lui Octavian Popescu Italienii anunta ca au inceput negocierile cu FCSB
Octavian Popescu este ”perla” din curtea lui Gigi Becali și nu puține sunt cluburile din străinătate interesate de transferul său. Unul dintre acestea este AC Torino, care ar negocia pentru jucătorul de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni au anunțat încă de luna trecută că mijlocaşul ofensiv de 19 ani se află pe lista de achiziții a clubului ”granata”.

Octavian Popescu, aproape de un transfer la AC Torino

Antrenorul croat Ivan Juric își dorește să nu mai aibă probleme cu retrogradarea din sezonul viitor, ba chiar țintește cupele europene, dar pentru acest lucru le-a cerut conducătorilor să-i aducă 10 jucători importanți pentru a avea un lot echilibrat.

ADVERTISEMENT

Site-ul toro.it, care le aparține fanilor ”granata”, a publicat lista de 17 fotbaliști întocmită de Juric din care se vor alege viitoarele transferuri de la AC Torino. Pe această listă se află și Octavian Popescu, italienii menționând că s-au deschis negocierile pentru aducerea internaționalului român.

Pentru postul de extremă stânga, Torino îl mai vizează, pe lângă Tavi Popescu, pe Manor Solomon de la Shakhtar Donetsk. Israelianul este cotat la 18.000.000 de euro, se află în atenția unor cluburi de top din Europa, și ar putea să fie greu de adus de AC Torino.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, fotbalistul de la FCSB ar putea să reprezinte varianta cea mai la îndemână pentru echipa lui Ivan Juric. Octavian Popescu este considerat un jucător cu un potențial fantastic și cu marjă bună de creștere pentru că are doar 19 ani.

„El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta. Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret”, a declarat impresarul Victor Becali pentru Gsp.

ADVERTISEMENT

Și Beșiktaș se interesează de Tavi Popescu

Gigi Becali nu este dispus să se despartă prea uşor de Octavian Popescu, jucător de pe urma căruia vrea să obţină zeci de milioane de euro. Patronul FCSB a anunţat că nu va accepta o sumă mai mică de 50.000.000 de euro.

Într-un interviu acordat revistei FANATIK, jucătorul a dezvăluit că îi place fotbalul din Premier League, însă crede că pentru stilul său cel mai bine i s-ar potrivi La Liga. El a precizat că este fan Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Recent, presa din Turcia a anunţat că Octavian Popescu ar fi dorit şi de Beşiktaş, formaţie care a terminat pe locul 6 în actualul sezon din Super Lig. “Vulturii” nu vor juca în cupele europene din stagiunea viitoare.

În ciuda faptului că Gigi Becali speră să dea marea lovitură pe piața transferurilor cu Octavian Popescu, bosniacul Boris Keca, care a jucat jumătate de an la FCSB, crede că tânărul fotbalist nu valoarează la acest moment nici 10 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT