Sport

Adrian Mutu face reclamă unui meci al rivalilor de la U Craiova! Antrenorul FC U invită fanii la Supercupă

Adrian Mutu nu ține cont de rivalitatea celor două formații din Băniei și face reclamă pentru întâlnirea CFR Cluj - U Craiova.
08.07.2021 | 17:22
Adrian Mutu face reclama unui meci al rivalilor de la U Craiova Antrenorul FC U invita fanii la Supercupa
ADVERTISEMENT

Meciul, care contează pentru primul trofeu al sezonului, Supercupa României, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

FANATIK a aflat că delegația oltenilor va avea parte de o deplasare cu avionul pentru meciul din Supercupa României, asta deși distanța dintre orașul din Cetatea Băniei și București nu este atât de mare, în jur de 250 de kilometri.

ADVERTISEMENT

Reclamă pentru CFR Cluj – U Craiova făcută de Adrian Mutu

Surprinzător, partida CFR Cluj – U Craiova, prima oficială a noului sezon din fotbalul românesc are parte de o reclamă inedită din partea lui Adrian Mutu, antrenorul formației FC U Craiova, marea rivală a formației pregătite de Marinos Ouzounidis.

Adus în această vară în locul lui Eugen Trică, cel care a reușit promovarea în Liga 1 pentru gruparea patronată de Adrian Mititelu, ”Briliantul” a lansat un concurs pe pagina sa de Facebook împreună cu un sponsor al FRF prin care acordă 10 bilete la Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Mutu a rămas în relații foarte bune cu oficialii de la Casa Fotbalului după ce a fost selecționerul naționalei de tineret, dar această ultimă decizie a sa cu siguranță nu va fi pe placul conducătorilor de la FC U Craiova și a suporterilor acestei echipe, cunoscuți ca fiind vehemenți la adresa rivalilor din oraș.

Mutu oferă 10 bilete la Supercupa României

”Salutare, iubitori ai fotbalului! Astăzi, împreună cu #FenomenoDrink, parteneri oficiali ai Federaței Române de Fotbal, lansăm un concurs în care puteți câștiga 10 bilete la meciul Supercupa României din data de 10.08.2021 care va avea loc pe Arena Națională din București.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci ca să intri în posesia unui bilet? Follow @fenomeno_drink. Lasă un comentariu la poza aceasta de pe contul lor de IG cu cele două echipe care vor juca la #SupercupaRomaniei. Tag la 2 prieteni cu care vrei să mergi la meci.

Câștigatorii vor fi aleși în data de 10.08., ora 11:00, prin selecție aleatorie, însă doar după ce au urmat toți pașii de mai sus. Ulterior, vor fi necesare datele de contact pentru a vă trimite biletele în format electronic. De menționat faptul că accesul pe stadion se va putea face cu certificat de vaccinare (rapel mai vechi de 10 zile de la data meciului) sau cu test rapid făcut în ziua meciului (la un centru avizat care oferă document justificativ)”, este mesajul postat de Mutu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu reclamă U Craiova

Ironii între cele două cluburi

La finalul lunii iunie, cele două formații din Craiova și-au programat meciuri amicale în aceeași zi și la aceeași oră, iar în acest context a ieșit un duel interesant în spațiul online. Ambele echipe din Craiova și-au transmis partidele pe paginile oficiale de socializare. Astfel, Universitatea Craiova a avut și peste 1.500 de oameni pe live, în timp ce FC U a avut în jur de 750, jumătate cât au avut rivalii locali.

De altfel, cele două cluburi s-au ironizat imediat după ce la sediul LPF a avut loc tragerea la sorți a programului partidelor din sezonul 2021-2022, iar fanii Universității Craiova au glumit pe seama faptului că până la meciul direct FC U nu-l va mai avea pe banca tehnică pe Adrian Mutu.

FC U Craiova a primit acceptul de a juca pe stadionul „Ion Oblemenco” încă de când se afla în eșalonul secund, astfel că cele două formații vor trebui să conviețuiască și în Liga 1 pe aceeași arenă. Pentru a nu exista probleme, FCU și Universitatea vor juca în etape diferite meciurile de pe teren propriu.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 2,37 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT