Fotbal international

Ajunge Nicolae Stanciu coleg cu Ianis Hagi la Rangers? Steven Gerrard vrea să-l aducă la vară

20.03.2021 | 13:55
Ajunge Nicolae Stanciu coleg cu Ianis Hagi la Rangers Steven Gerrard vrea sal aduca la vara
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a încântat în dubla cu Rangers din optimile de finală ale Europa League, iar presa scoțiană anunță că Steven Gerrard vrea să-l aducă la vară lângă Ianis Hagi.

Internaționalul român a înscris golul de 2-0, după ce a executat perfect, direct în vinclu, o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

ADVERTISEMENT

Întreaga prestație a lui Stanciu a fost extraordinară, iar execuția sa de la gol a fost comparată cu reușitele lui David Beckham.

Rangers vrea să-l aducă pe Nicolae Stanciu lângă Ianis Hagi

Jurnaliștii scoțieni au fost uimiți de calitatea lui Nicolae Stanciu și au anunțat că managerul Steven Gerrard se gândește serios să-l transfere la vară și să refacă la Rangers cuplul de la naționala României cu Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

”Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toate privirile, în special cu execuţia de la lovitura liberă. Rangers a suferit dintotdeauna în a avea un decar veritabil. Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic”, scrie site-ul tbrfootball.com.

”Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă. Românul se află într-o formă excelentă în acest sezon şi a contribuit la 18 goluri în doar 32 de meciuri. El a înscris 12 goluri și a creat alte 6”, au mai notat scoțienii.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea de la Glasgow dintre Rangers și Slavia a fost marcată și de evenimente neplăcute. Un mare scandal a început în finalul partidei, atunci când jucătorii gazdelor l-au acuzat pe Ondrej Kudela că i-a adresat insulte rasiste lui Glen Kamara.

Ianis Hagi a postat pe contul său de Instagram un mesaj scurt, dar cuprinzător, alături de o poză cu Glen Kamara, colegul său care a fost victima rasismului. ”Nu rasismului!”, a fost mesajul lui Hagi jr.

ADVERTISEMENT

În sferturile de finală ale Europa League, formația lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga, va întâlni Arsenal Londra. Cele două s-au mai întâlnit în faza grupelor Champions League, sezonul 2007-2008, atunci când englezii s-au impus acasă cu 7-0 (cea mai mare victorie europeană pentru ”tunari”), iar la Praga a a fost 0-0.

ADVERTISEMENT