Sport

Alex Ioniță, pus la zid de un mare rapidist după evoluția de la Botoșani: ”Trebuie să-și recapete bucuria de a juca fotbal”

Alex Ioniță a avut o nouă evoluție modestă în meciul de la Botoșani, iar un fost mare jucător rapidist a ținut să-l critice aspru.
02.03.2023 | 11:00
Alex Ionita pus la zid de un mare rapidist dupa evolutia de la Botosani Trebuie sasi recapete bucuria de a juca fotbal
Alex Ioniță a avut o nouă evoluție modestă în meciul de la Botoșani, iar un fost mare jucător rapidist a ținut să-l critice aspru. Sursă foto: Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vedeta giuleștenilor a dat pasa decisivă la primul gol în victoria obținută cu FC Botoșani, scor 2-1, dar nu a jucat decât în prima repriză, fiind schimbat la pauză de Adi Mutu cu Jayson Papeau.

Un fost jucător rapidist, critici pentru Alex Ioniță după meciul de la Botoșani

Fostul mare jucător rapidist Daniel Pancu s-a arătat dezamăgit de evoluțiile pe care Alex Ioniță le-a avut în ultima perioadă și l-a criticat după întâlnirea de la Botoșani, din etapa a 28-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Sunt mulțumit, când văd o foarfecă la ultima fază… A fost un joc cu puține acțiuni. Adi a schimbat în minutul 82, a trecut la o linie cu cinci fundași, pentru a securiza rezultatul, dar a primit gol și jucătorul care a intrat să securizeze 1-0 a marcat un super-gol.

Să rămânem cu partea frumoasă, cu ultima fază. Sincer, nu-l vedeam pe Dragoș Grigore să marcheze astfel. El marchează goluri, dar marchează cu capul, la faze fixe. Un alt plus, intrarea lui Papeau, se simte că are bucuria de a juca fotbal, în comparație cu Ioniță.

ADVERTISEMENT

Ioniță iar a ieșit la pauză și trebuie să-și recapete bucuria de a juca fotbal. Antrenorul are dreptate, eu sunt de partea antrenorului, pentru că Ioniță nu trece prin cea mai bună perioadă”, a declarat Pancu, la emisiunea Digi Sport Special.

De ce scârțâie jocul Rapidului în deplasare

Fostul jucător și antrenor din Giulești consideră că Rapidul trebuie să-și îmbunătățească evoluțiile din deplasare și crede că teama arătată pe terenuri străine vine de la jucători. ”Rapid este altă echipă în deplasare.

ADVERTISEMENT

Sunt unii jucători cu o oarecare reținere, să nu-i spun frică, în a intra în dueluri cu adversarii. Acasă, aleargă altfel, e altceva. Astăzi a fost o situație mai specială, pentru că joacă din trei în trei zile, a fost frig afară”, a spus Pancu.

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, este mulțumit de fotbaliștii săi pentru că au luptat până în ultimul minut, felicitându-l în mod special pe Dragoș Grigore, autorul golului victoriei, după o execuție spectaculoasă, care și-a făcut revenirea după accidentare.

ADVERTISEMENT

Fericit din cale afară pentru victorie, Horațiu Moldovan spune că poziția pe care echipa sa o ocupă momentan în clasament este una normală. Ba, mai mult, e de părere că tradiția o obligă pe Rapid să se bată la titlu încă din acest an, punând astfel o presiune uriașă pe umerii săi și pe ai colegilor.

ADVERTISEMENT