Sport

Andrei Burcă, cu gândul la campionat după înfrângerea cu Lazio: ”E pe viață și pe moarte”. Video

Andrei Burcă s-a arătat nemulțumit de înfrângerea din partida Lazio - CFR Cluj 1-0 și consideră că echipa sa putea obține un rezultat mai bun.
17.02.2023 | 01:09
Andrei Burca cu gandul la campionat dupa infrangerea cu Lazio E pe viata si pe moarte Video
Andrei Burcă s-a arătat nemulțumit de înfrângerea din partida Lazio - CFR Cluj 1-0 și consideră că echipa sa putea obține un rezultat mai bun. Sursă foto: captură video Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ
ADVERTISEMENT

Campioana României a cedat la limită pe Stadio Olimpico, deși a jucat în superitate numerică încă din minutul 15.

Andrei Burcă, explicații după Lazio – CFR Cluj 1-0

La finalul întâlnirii Lazio – CFR Cluj 1-0, din prima manșă a play-of-ului pentru optimile de finală ale Europa League, Andrei Burcă s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale și a vorbit despre jocul de campionat cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să ne dea de gândit, dar în același timp trebuie să ridicăm capul. Deja avem trei înfrângeri la rând. Trebuie să mergem acasă, să ne revenim și să facem o partidă bun în campionat. E pe viață și pe moarte. Trebuie să câștigăm neapărat.

Începusem foarte bine meciul, primele 15 minute era o partidă echilibrată. Am încercat în repriza a doua să forțăm mai mult, trebuia să luăm mai mult de la acest meci. Avem șansa noastră, dar întâi trebuie să ne focusăm pentru cele trei puncte din campionat”, a declarat Burcă.

ADVERTISEMENT

Petrescu a recunoscut diferența de valoare

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, este de părere că diferența de valoare dintre cele două formații este una mare și nu este supărat pe jucători chiar dacă echipa sa a jucat în superioritate numerică încă din minutul 15, după eliminarea fundașului spaniol Patric.

”Ăsta e lotul pe care îl avem la dispoziție, asta e diferența de valoare dintre ei și noi. Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro, Immobile valorează 100 de milioane de euro. Uităm că am jucat cu Lazio.

ADVERTISEMENT

Haideți, să fim realiști, că în fotbalul românesc nu mai suntem realiști demult. Ăștia suntem, atât am putut, eu nu am ce să le reproșez jucătorilor, pentru că au arătat o atitudine bună în seara asta”, a spus Petrescu.

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, este de părere că orice se poate întâmpla în retur, dar ar fi preferat să fie un rezultat clar încă din tur, chiar dacă nu era favorabil, pentru ca echipa să nu fie încurcată în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor campioanei României, despre care a spus că nu au avut personalitate și că nu au oferit nicio sclipire, spre deosebire de jucătorii lui Lazio, care au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 15.

ADVERTISEMENT