Sport

Avem în premieră actul de rezidență al lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Poza va face înconjurul planetei! Foto Exclusiv

Cristiano Ronaldo este jucătorul lui Al Nassr, iar FANATIK a aflat că autoritățile i-au pregătit deja și actele de rezidență pentru Arabia Saudită.
02.01.2023 | 21:46
Avem in premiera actul de rezidenta al lui Cristiano Ronaldo in Arabia Saudita Poza va face inconjurul planetei Foto Exclusiv
Cristiano Ronaldo este jucătorul lui Al Nassr, iar FANATIK a aflat că autoritățile i-au pregătit deja și actele de rezidență pentru Arabia Saudită. Sursă foto: Twitter Al Nassr
ADVERTISEMENT

Starul portughez Cristiano Ronaldo a semnat până în 2025 cu liderul din Saudi Professional League și a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume, cu un salariu stagional de 200 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo are acte pentru Arabia Saudită

Imediat după ce s-a anunțat transferul atacantului de 37 de ani la Al Nassr s-a creat o adevărată isterie în Arabia Saudită, iar fanii au început să ia cu asalt magazinul oficial al clubului pentru a-și achiziționa un tricou cu numele și numărul portughezului.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este așteptat să sosească luni seară la Riyadh, iar FANATIK se află în posesia actului pe care îl va deține portughezul în perioada în care va locui și va juca în Arabia Saudită.

Arabia Saudită acte Cristiano Ronaldo
Actul de identitate pe care îl va avea Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Ministerul de Interne din Arabia Saudită a emis deja documentul în limba arabă pe numele Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro. Ceea ce surprinde la acest act este faptul că fotbalistul apare în fotografie purtând pe cap turbanul local, numit ghutra.

ADVERTISEMENT

Noua vedetă al lui Al Nassr va efectua marți dimineață vizita medicală, iar după amiază, de la ora 18:00, ora României, va avea loc prezentarea oficială pe stadionul Mrsool Park, unde sunt așteptați 30.000 de fani.

Calcă Messi pe urmele lui Ronaldo?

Data debutului lui Ronaldo nu este încă decisă. Antrenorul Rudi Garcia vrea să aibă o conversație cu jucătorul în prealabil pentru a vedea în ce stare fizică se află. Dacă totul este în regulă, portughezul ar putea în partida Al Nassr – Al Tai, din etapa a 12-a a campionatului Arabiei Saudite, programată joi, 5 ianuarie, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte ca portughezul să plece în zona Golfului, presa spaniolă a vehiculat ideea că relația acestuia cu frumoasa Georgina Rodriguez ar fi intrat în criză. Între cei doi nu ar mai exista chimie, însă au decis să țină totul ascuns doar din considerente financiare.

Toată această isterie creată în Arabia Saudită ar putea să atingă cote inimaginabile dacă se va ajunge la un nou duel între Cristiano Ronaldo și marele său rival Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Și suporterii se pot gândi serios la acest lucru după ce rivalii de la Al Hilal au început să vândă în magazinul oficial tricouri ale echipei cu numele argentinianului și cu numărul 10.

Presa arabă a mers pe urmele acestui fir și a aflat că șeicii lui Al Hilal i-au făcut o ofertă de transfer lui Messi, iar sumele vehiculate sunt comparabile cu cele pe care le va încasa Ronaldo la Al Nassr.

ADVERTISEMENT