Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 6 septembrie 2022. Mizăm pe două partide din Champions League pentru un câștig de 250 de lei

Biletul zilei de marți, 6 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de 250 de lei cu ajutorul a două dintre cele mai interesante partide ale zilei din Liga Campionilor
05.09.2022 | 23:08
Biletul zilei la pariuri marti 6 septembrie 2022 Mizam pe doua partide din Champions League pentru un castig de 250 de lei
Biletul zilei de marți la pariuri vă poate aduce un câștig de 250 de lei. Meciurile selectate sunt Celtic - Real Madrid și Sevilla - Manchester City. foto: hepta
ADVERTISEMENT

După un week-end prolific, în care am bifat un câștig decent pe ziua de sâmbătă, ne pregătim pentru noi analize și, evident, noi câștiguri. Nu e motiv pentru a ne îmbăta cu apă rece și trebuie să rămânem la fel de concentrați. În această săptămână avem Liga Campionilor și meciuri din plin pentru alegeri. Pentru biletul zilei de marți, 6 septembrie 2022, am selectat duelurile a două dintre forțele Europei în etapa 1 din faza grupelor Ligii Campionilor. Avem încredere că pronosticurile alese ne vor ajuta să facem din nou profit. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 2,67 la Superbet.

Meciurile a doi granzi din Spania și Anglia ne pot aduce un câștig de 250 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de marți, 6 septembrie 2022, cu partida pe care Real Madrid o va suține în Scoția, contra campioanei Celtic. Cele două formații se vor întâlni într-un meci oficial, după o pauză de 42 de ani. Și primul joc, după 10 ani, de la amicalul din 2012, din cadrul ICC. „Galacticii” vor să debuteze cu dreptul în noul sezon, în timp ce scoțienii speră să lase o impresie bună în fața campioanei Europei!

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la duelul semifinalistei din sezonul trecut, Manchester City, contra uneia dintre reprezentatele Spaniei în Liga Campionilor, FC Sevilla. „Cetățenii” pleacă la un nou drum, în tentativa de a pune mâna pe “urecheată”. Prima oprire va fi pe „Sanchez Pizjuan”, în fața unei formații aflate în derivă și total de nerecunoscut în acest start de sezon.

Cotă de 1,60 pe biletul zilei în disputa de pe Celtic Park, Celtic – Real Madrid

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 6 septembrie 2022, vine de la meciul Celtic – Real Madrid. „Regina Europei” începe aventura în acest sezon în Scoția, contra campioanei Celtic. „Galacticii” pleacă mari favoriți, dar vor avea de muncă în disputa de pe Celtic Park, acolo unde îi va aștepta un stadion plin până la refuz.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a început perfect sezonul în Spania. Trupa antrenată de Carlo Ancelotti a câștigat primele patru partide ale noii stagiuni din La Liga, fiind singura echipa din campionat cu maxim de puncte după primele 12 etape. Ultima victorie, 2-1 cu Betis, s-a jucat în arena modernizată a grupării din capitala Spaniei. După trei meciuri în deplasare, „galacticii” s-au întors în “noua casă”. Una mult mai modernă decât vechiul Santiago Bernabeu. Real Madrid a câștigat și Supercupa Europei, 2-0 cu Eintracht Frankfurt, și vrea o victorie și în primul duel al noului sezon din Liga Campionilor.

Celtic abordează duelul cu Real Mdrid având moralul la cote maxime! Trupa antrenată de Ange Postecoglou a câștigat  în week-end “Old Firm”, derby-ul istoric al Scoției, 4-0 contra marii rivale Glasgow Rangers. Victoria împotriva trupei lui Ianis Hagi a fost a 6-a consecutivă în campionat pentru Celtic, care are și un golaveraj impresionant, 25 de goluri marcate și doar unul singur primit!

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci mai mult decât interesant pe Celtic Park. Campioana Scoției e într-o formă de zile mari în competiția internă, dar primul test adevărat vine chiar contra Realului. Cu peste 50,000 de fani în tribune, elevii lui Postecoglou speră să facă un meci bun. Dar Real Madrid e și ea în mare formă și nici nu concepe să înceapă noul sezon cu un alt rezultat în afara victoriei. Mizăm astfel pe succesul trupei antrenate de Carlo Ancelotti, la o cotă de 1,60 oferită de către cei de la Superbet.

Sevilla – Manchester City, pariu într-o cotă de 1,67 la biletul zilei

Pentru cel de-a doua alegere mergem în Spania, la disputa dintre Sevilla – Manchester City. Vom analiza din nou meciul trupei lui Lopetegui, după disputa din campionat contra Barcelonei. Criza andaluzilor pare să se adânceasă și mai mult după ultimul eșec. Trupa antrenată de Julen Lopetegui a pierdut categoric, 0-3 meciul cu Barcelona, iar Sevilla se află pe poziția a 16-a, cu un singur punct acumulat în patru etape. Și meciul cu City nu vine deloc bine, spaniolii fiind cu moralul la pământ!

ADVERTISEMENT

Nici Manchester City nu a reușit să câștige în ultima etapă din campionat. Elevii lui Pep Guardiola au remizat pe Villa Park, scor 1-1 contra celor de la Aston Villa și au mai cedat două puncte în lupta pentru titlu. Totuși, „cetățenii” sunt la un singur punct în spatele celor de la Arsenal, iar lupta e departe de a fi gata în Anglia. În schimb, elevii lui Guardiola vor să debuteze cu dreptul și în Liga Campionilor, iar meciul de la Sevilla pare la îndemână, mai ales în condițiile date.

Sevilla are parte de un debut de foc în actuala ediție a Ligii Campionilor. Andaluzii vor da piept cu campioana Angliei și semifinalista ediției trecute din Champions League. Cu moralul la pământ, elevii lui Lopetegui vor încerca să să ridice cât mai mult la nivelul trupei din Manchester. City vine cu un singur gând pe „Sanchez Pizjuan” și nici nu concepe să rateze cele trei puncte. Cu un Haaland în mare formă, ne așteptăm ca trupa lui Pep Guardiola să bifeze un nou succes. Și nu oricum, ci unul spectaculos! Mizăm pe victoria lui Manchester City, dar și un interval de minimum 2 goluri și maxim 5, la o cotă de 1,67 oferită de către cei de la Superbet.

Un eventual profit de 154 de lei pentru biletul zilei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 6 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,60 pentru „victoria oaspeților” în disputa  Celtic – Real Madrid și o cotă de 1,67  pentru „2 solist & TG 2-5”, în disputa dintre FC Sevilla și Manchester City, combo care însumează o cotă totală de 2,67. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 254 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT