Sport

Câți bani i-a dat Gigi Becali lui Billel Omrani la semnătură. Florinel Coman câștigă suma aceasta într-un an și jumătate! Exclusiv

Billel Omrani, 29 de ani, a fost convins de Gigi Becali să se transfere la FCSB după ce a primit o sumă importantă la semnătură. Jumătate din cât cerea jucătorul în vară!
14.09.2022 | 22:50
Cati bani ia dat Gigi Becali lui Billel Omrani la semnatura Florinel Coman castiga suma aceasta intrun an si jumatate Exclusiv
Câți bani i-a dat Gigi Becali lui Billel Omrani la semnătură. Florinel Coman câștigă suma aceasta într-un an și jumătate! Exclusiv. FOTO: sportpictures.eu, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a îndeplinit în cele din urmă „pohta Omrani”. Patronul celor de la FCSB a încercat de mult timp să-l transfere pe jucătorul CFR-ului, părea aproape în vară când acesta a rămas liber de contract, dar mutarea s-a realizat la mijloc de septembrie.

Billel Omrani a primit de la Gigi Becali 250.000 de euro la semnătură pentru a deveni jucătorul celor de la FCSB

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Billel Omrani la FCSB. Ulterior Gigi Becali a dat detalii și despre negocieri, anunțând că francezul va avea un salariu de 20.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Deși, de obicei, patronul de la FCSB pune pe masa presei cam toate amănuntele unei mutări, de această dată a evitat să răspundă întrebării câți bani a încasat Omrani la semnătură.

A fost la mine acasă. I-am dat bani la semnătură, pentru că nu venea el degeaba la FCSB. Salariul este în media echipei. O să-i dau 20.000 de euro salariu. Păi i-am spus: „Păi, bă…, tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau?”, a spus Gigi Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a evitat să anunțe șeful roș-albaștrilor, vă dezvăluie FANATIK. Billel Omrani a încasat 250.000 de euro ca primă de instalare în momentul în care a semnat cu FCSB! Are contract pe un an cu drept de prelungire din partea clubului pentru încă două sezoane.

Billel Omrani cerea în vară salariu de 600.000 de euro și încă aproape jumătate de milion de euro la semnătură! Gigi a renunțat atunci la feblețea sa

Fiind un jucător liber de contract, era normal ca Omrani să primească bani la semnătură. Ținând cont de faptul că va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, în acest sezon, 2022/2023, Billel va lua de la Becali aproape o jumătate de milion de euro: 490.000 de euro mai exact. Asta fără prime de joc, de goluri sau de obiective.

ADVERTISEMENT

Oricum pretențiile de acum ale francezului de 29 de ani sunt cam la jumătate din ceea ce-i cerea în vară lui Gigi Becali.

Omrani nu vine! Omrani vrea 600.000 de euro salariu, cine îi dă lui banii ăștia? Au vorbit niște impresari și asta a cerut, el e bun, dar nu îi dau atât. El își găsește prin Arabia, prin Turcia. Deci, la revedere cu cheltuielile astea!”, declara patronul de la FCSB la finalul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Și atunci nu era vorba doar despre salariul lui Omrani, unul oricum de top chiar și pentru un campionat din vest. Billel îi mai solicitase lui Becali 400.000 de euro la semnătură! Acum, după ce nu a izbutit să prindă niciun contract prin Turcia sau prin lumea arabă, Omrani a acceptat oferta la jumătate a lui Becali.

Florinel Coman avea cel mai mare salariu de la FCSB. Căpitanului de la FCSB îi trebuie un an și jumătate pentru a câștiga prima de instalare lui Billel Omrani

Poate că Becali nu a dorit să dezvăluie suma pe care i-a achitat-o ultimului venit pentru a nu crea ceva valuri în vestiar. Chiar și așa, salariul lunar negociat îl face pe Billel cel mai bine plătit elev al lui Nicolae Dică!

Până la venirea francezului de 29 de ani, Florinel Coman devenise numărul 1 la salarii. Asta odată cu plecarea lui Florin Tănase la Al Jazira. Coman are acum un salariu lunar de 17.000 de euro. Făcând un calcul, lui Florinel îi trebuie un an și jumătate pentru a câștiga banii încasați de noul său coleg la semnătură!

Poate și acesta este un motiv pentru care Becali „a uitat” prima de instalare a lui Billel. Omrani este cel mai bine plătit jucător de la FCSB, cu 20.000 de euro lunar, Coman este pe locul 2 cu cei 17.000 de euro, iar podiumul este închis de un alt transfer din această vară: Andrea Compagno, adus cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova, și care încasează de la Gigi 15.000 de euro pe lună.

  • 45.000 de euro pe lună îi cerea Billel Omrani lui Gigi Becali în februarie 2022, când intrase în ultimele luni de contract cu CFR Cluj
  • 1,6 milioane de euro este cota francezului de 29 de ani, venit în Gruia liber de contract de la Marseille în septembrie 2016

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,05 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT