Sport

Ce cote aveau George Pușcaș și Ianis Hagi să marcheze în Israel – România. Favoriții bookmakerilor

George Pușcaș este cel mai contestat jucător al naționalei, dar bookmakerii i-au dat cea mai mică cotă dintre ”tricolori” pentru a marca în Israel - România.
18.11.2023 | 23:07
Ce cote aveau George Puscas si Ianis Hagi sa marcheze in Israel  Romania Favoritii bookmakerilor
George Pușcaș este cel mai contestat jucător al naționalei, dar bookmakerii i-au dat cea mai mică cotă dintre ”tricolori” pentru a marca în Israel - România. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat încă de la prânz echipa de start pentru partida de pe Pancho Arena din Felcsut, iar atacantul de la Genoa a fost inclus în primul ”11”. El a fost preferat în fața lui Denis Alibec.

George Pușcaș, cea mai mică cotă dintre ”tricolori” să marcheze în Israel – România

În ciuda faptului că nu mai marcase în tricoul naționalei de un an și două luni, George Pușcaș era văzut cu prima șansă dintre jucătorii lui Edi Iordănescu să înscrie în partida Israel – România, din etapa a 9-a a preliminariilor Euro 2024, și avea cea mai mică cotă la casele de pariuri.

ADVERTISEMENT

Un gol al atacantului de la Genoa în poarta lui Omri Glazer avea o cotă de 3,50, următorul pe listă fiind Ianis Hagi, cu o cotă de 4,50. Iar Pușcaș a răsplătit această încredere și în minutul 10 a punctat pentru 1-1.

Tot el este văzut cu cele mai mari șanse din echipa României să reușească o ”dublă” sau chiar un hattrick. Pușcaș are o cotă de 23,00 pentru a reuși să înscrie de două ori contra Israelului, iar la 3 goluri are o cotă de 200,00.

ADVERTISEMENT

cotă George Pușcaș Israel - România

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani marcase ultima dată în urmă cu 8 luni, într-un meci pe care Genoa l-a câștigat în sezonul precedent, în Serie B, în fața formației Cosenza, scor 4-0, pe 6 martie 2023.

Nici Hagi jr. nu a înșelat așteptările bookmakerilor, ale lui Edi Iordănescu, dar și ale suporterilor naționalei României. În minutul 62, Ianis înscris golul de 2-1 pentru ”tricolori” cu un șut superb cu stângul la colțul scurt.

ADVERTISEMENT

Pușcaș, gol după un șut superb al lui Drăguș

Multă lume a strâmbat din nas când a văzut că George Pușcaș este titular în partida Israel – România, din etapa a 9-a a Grupei I din preliminariile Euro 2024. Însă după doar 10 minute s-a dovedit că Edi Iordănescu a fost extrem de inspirat.

Conduși încă de la prima acțiune consistentă a israelienilor, ”tricolorii” au reintrat în joc imediat datorită golului marcat de atacantul de la Genoa, unul dintre cei mai huliți jucători din actuala generație.

ADVERTISEMENT

În minutul 10, Andrei Rațiu a făcut o cursă excepțională în banda dreaptă și a adus mingea până în zona periculoasă a israelienilor. Fundașul dreapta a trimis mingea în centru până la Drăguș, care a zguduit transversala porții adverse cu un șut de la 23 de metri.

Norocul naționalei României s-a numit George Pușcaș. Deși aflat în poziție de ofsaid în momentul cursei lui Rațiu, atacantul central a știut inteligent să se retragă între fundașii israelieni și a țâșnit în momentul șutului lui Drăguș. Mingea i-a venit din bară perfect pe cap și Pușcaș a restabilit egalitatea aducând din nou speranța în tabăra ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT