Sport

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj – Young Boys, din Champions League. Același post a luat și returul

Interesantul duel CFR Cluj - Young Boys Berna, din turul trei preliminar al Champions League, poate fi văzut la TV de microbiștii din țara noastră.
03.08.2021 | 09:17
Cine transmite la TV meciul CFR Cluj  Young Boys din Champions League Acelasi post a luat si returul
ADVERTISEMENT

Meciul tur va avea loc marți, de la ora 21:00, pe arena din Gruia, returul fiind programat în Elveția, săptămâna viitoare.

Campioana României are asigurată în acest moment prezența în faza grupelor Conference League.

Meciul CFR Cluj – Young Boys, din Champions League se vede la TV

Suporterii ardelenilor care nu vor merge la stadion pentru partida CFR Cluj – Young Boys Berna, din prima manșă a turului trei preliminar al Champions League, vor putea urmări duelul la TV.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea se va putea vedea pe postul Prima TV, care a cumpărat drepturile de difuzare și ale partidei retur, care este programat marți, 10 august, de la ora 21:30, la Berna. Cele două meciuri pot fi urmărite şi pe platforma online www.primaplay.ro. De asemenea, partidele vor putea fi urmărite și pe Digi Sport 1.

Cu o zi înainte de crucialul meci împotriva campioanei Elveției, antrenorul formației CFR Cluj, Marius Șumudică, a decis să-l excludă din lot pe Alexandru Chipciu după un conflict spontan, la antrenamente, cu tânărul portar Otto Hindrich.

ADVERTISEMENT

Traseul european al campioanei României

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezenţa în primul sezon al Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în play-off-ul Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu.

Dacă va pierde cu elveţienii, CFR Cluj va merge în play-off-ul Europa League. Avcolo, ardelenii vor întâlni învinsa dublei dintre echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad şi formația Şerif Tiraspol din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Momentul revanșei pentru CFR Cluj, după eliminarea scandaloasă cu Young Boys

Pentru CFR Cluj este un bun prilej de a-și lua revanșa în fața celor de la Young Boys, după ce în sezonul trecut au fost eliminați scandalos din Europa League. Mai precis, ardelenii aveau nevoie de o victorie în Elveția, în ultima etapă a grupelor, pentru a ajunge în 16-imile de finală, dar arbitrul s-a opus unei noi calificări.

În minutul 90+1, la scorul de 1-0 pentru campioana noastră, arbitrul francez Benoît Bastien a dat  penalty inexistent la un duel pentru balon între Bălgrădean și Zesiger. Elvețienii au centrat în careul de șase metri al CFR-ului, Bălgrădean a ieșit să boxeze, dar centralul a acordat lovitură de pedeapsă, motivul invocat fiind acela că ”Pufi” a lovit capul adversarului și nu mingea.

ADVERTISEMENT

Pe reluările TV s-a văzut însă foarte clar cum goalkeeperul de la CFR Cluj a jucat mingea și nu merita să fie sancționat. Mai mult, arbitrul francez l-a dat și afară pe Bălgrădean pentru protestele vehemente ulterioare deciziei. Elvețienii au mai marcat o dată pe finalul jocului și s-au calificat în primăvară după victoria cu 2-1.

Imediat după acel meci, FANATIK a stat de vorbă cu patronul ardelenilor, Neluțu Varga, care  era extrem de abătut. Acesta a acuzat maniera de arbitraj a lui Bastien și și-a felicitat jucătorii pentru felul cum au evoluat.

ADVERTISEMENT
Tags: