Sport

Constantin Budescu, prima ofertă de la o echipă din România: „Problema e rezolvată în proporție de 50%”

Dani Coman, președintele lui AFC Hermannstadt, a declarat că finul său, Constantin Budescu, ar putea pleca de la FCSB în pauza competițională din iarnă.
18.12.2021 | 19:41
Constantin Budescu prima oferta de la o echipa din Romania Problema e rezolvata in proportie de 50
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că „magicianul” Budescu e pe făraș de la FCSB și Gigi Becali nu e dispus să îi mai plătească salariul.

Cu toate acestea, lui Constantin Budescu nu îi lipsesc ofertele și mijlocașul e aproape să ajungă la AFC Hermannstadt, unde este dorit cu insistență de nașul său de cununie, Dani Coman, președintele sibienilor.

ADVERTISEMENT

Dani Coman spune că Budescu are mai multe opțiuni dacă pleacă de la FCSB: „Are și acum oferte din străinătate”

Constantin Budescu a fost rezervă neutilizată la FCSB în meciurile cu UTA și Gaz Metan Mediaș și a jucat doar 45 de minute împotriva Rapidului, însă nu duce deloc lipsă de oferte.

„Problema e rezolvată în proporție de 50%, adică noi am vrea să vină la Hermannstadt. Nu cred însă că se va întâmpla acest lucru”.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu are așadar un plan de rezervă dacă nu va mai continua la FCSB, însă Dani Coman e sigur că „Budi” vrea să continue la FCSB până în vară și câștige campionatul: „Budescu, din ce știu eu, vrea sa rămână la FCSB și să lupte pentru titlu”.

Deși mai multe echipe îl doresc pe Budescu, Dani Coman îl vede în continuare în echipa lui Toni Petrea: „El este și finul meu și dacă ar merge la Petrolul, adversarul nostru din lupta pentru promovare, ar strica socotelile între noi. Glumesc, desigur. Budescu are și acum oferte din străinătate, dar cred că până la vară rămâne la FCSB”, a declarat Dani Coman la Metropola TV.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a săturat de Budescu: „ Nu cred că o să-l mai vedem pe teren”

Patronul FCSB-ului a fost extrem de nemulțumit de evoluția lui Constantin Budescu în derby-ul lui Rapid și a declarat că nu îl mai recunoaște pe jucătorul de altă dată:

„Budescu nu este Budescu. Aseară, a fost altceva, nu stiu ce a fost. Oricât de mare talent ar avea un jucător… bă, în momentul în care mingea e la tine și nu ai iuțime să o păstrezi și ți-o fură adversarul, trebuie să cam termine fotbalul.

ADVERTISEMENT

Nu e un atac, eu il iubesc pe Budescu. El nu vede? Cred că el înțelege cel mai bine. Eu cred că, dacă joacă in altă poziție, e mult mai periculos, că, dacă o pierde la centru… Că și aseară a pierdut-o și era să luăm gol. Nu cred că o să-l mai vedem pe teren. O să vedem ce decide Toni Petrea”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Gigi Becali vrea să scape și Claudiu Keșeru, care are de asemenea un salariu pe măsură. Astfel, din două focuri, patronul FCSB ar scăpa de salarii lunare de 500.000 de euro, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a spus că nu are nicio problemă dacă Budescu e rezervă atâta timp cât echipa câștigă: „Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?”.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 3,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT