Fotbal intern

Cornel Dinu, gest-surpriză după ce și-a înjurat foștii colegi de la Dinamo. „Adevărul fiind unul singur, ni l-am recunoscut și a rămas între noi!” Exclusiv

23.05.2020 | 22:18
Cornel Dinu gestsurpriza dupa ce sia injurat fostii colegi de la Dinamo Adevarul fiind unul singur ni lam recunoscut si a ramas intre noi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a ținut capul de afiș al presei în ultimele zile după ce a apărut un filmuleț în care își înjură foștii colegi de la Dinamo. Printre aceștia, Ioan Andone, Țețe Moraru sau Gigi Mulțescu.

FANATIK a discutat cu cei intrați sub „tirul” lui Dinu și a aflat un lucru surprinzător: „Procurorul” a discutat personal cu toți și a dorit să lămurească situația. „Ne-a explicat, și-a cerut scuze și ne-am lămurit. Ne știm de-o viață”, au explicat aceștia.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a discutat și a lămurit situația cu toți cei pe care i-a „blagoslovit” într-o seară agitată la aniversarea lui Belodedici

La câteva ore după apariția în mass-media a unui filmuleț în care Cornel Dinu, aflat la aniversarea de 56 de ani a lui Miodrag Belodedici, își înjură foști colegi de la Dinamo, acesta a avut o primă reacție pentru FANATIK.

Dinu a scris pentru site-ul nostru despre episodul șocant, încercând să explice și să se explice.

ADVERTISEMENT

Da, a fost și mai este de multe ori în fotbal așa cum m-am exprimat eu, buruienos. Îndeosebi când unii uită ce-a fost și cum a fost. Și se mai dau și de ceasul morții, parcă ar fi căzuți din ceruri și nu tăvăliți în Iadul fotbalului. Am vrea să fim îngeri, nu suntem, însă, decât oameni. Cu virtuți, dar și păcate” – Cornel Dinu, prima reacție pentru FANATIK după scandal

Iar o parte din cuvintele lui Dinu trebuie privite într-o altă lumină. „Primul pas spre Mântuire este să (ne) recunoaștem…”, spunea Dinu. Ei bine, Dinu nu doar spune, dar pune și în practică.

Cel puțin aceasta este concluzia la care ajungi după ce discuți cu „subiecții” tăvăliți prin „Iadul fotbalului” de inconfundabilul personaj. FANATIK a aflat că Dinu i-a sunat pe toți cei pe care-i pusese la zid la ziua lui Belodedici.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu refuză să continue subiectul și scandalul: „Nu mai contează acum. Adevărul fiind unul singur, ni l-am recunoscut și a rămas între noi! Iar cel care a cerut scuze i le-am transmis”

Dinu nu mai vrea să continue subiectul. A realizat în ce intrase din seara în care apăruse on-line filmulețul care-l punea pe el la zid, filmulețul în care el lipea de perete legende ale lui Dinamo.

Nu mai contează acum, nu știu ce și cu cine ați vorbit. Eu cred că am lămurit lucrurile atât cât am putut cu toată lumea. Adevărul fiind unul singur, ni l-am recunoscut și a rămas între noi, cei care-l înțelegem! Prietenia noastră e mai puternică decât bârfa unora care nu vor să înțeleagă timpurile. Iar cel care a cerut scuze i le-am transmis prin viu grai”, a declarat Dinu exclusiv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinu a discutat și cu Ioan Andone, și cu Țețe Moraru, și cu Gigi Mulțescu, și cu Lică Movilă. Ba chiar și cu Pârcălab, cel care a avut o reacție virulentă la adresa sa după apariția acelui video.

Lumea, în general, practică de ani buni o formă de sodoma-gomoranism. În câteva fracțiuni de secundă am intuit că mă reped nepermis în primul și singurul ieșit în cale, oarecum nevinovatul Lică Movilă. Dar nu-mi închipuiam că voi fi răstignit chiar așa…” – Cornel Dinu, prima reacție la FANATIK după scandal

Toți „răstigniții” lui Dinu par să fi acceptat modul în care acesta a reacționat. „Ne știm toți foarte bine! Poate au mai fost astfel de episoade, dar e prima oară când devin publice. Probabil că de aici impactul atât de mare”.

FANATIK a dezvăluit cine este omul care l-a filmat și l-a turnat pe Cornel Dinu. I se spune „prăduitorul”!

Cel care l-a filmat pe Cornel Dinu în acea seară și a postat ulterior filmulețul pe un cont de FB este fostul portar al lui Dinamo, Vasile Zlotea. Referindu-se la acesta, Dinu povestește că acesta a fost prins de poliție furând în Germania și a fost salvat de conducerea lui Dinamo în vara lui 1983.

Nu pot fi scuze, știu bine. Da, e urât să înjuri, pentru oricine, în primul rând nu e creștinește. Dar prin ce face și cum se comportă, respectă și se supune omenirea moralei creștine? (…) Revenind la prezentul crud, nu-i de acceptat cum i-am blagoslovit, dar când am fost eu lovit pe nedrept ca să n-am replică?” – Cornel Dinu, prima reacție la FANATIK după scandal

„Procurorul” nu îl iartă pe cel pe care-l numește „prăduitor”, spunând despre cel care-l filma că și-a construit „cariera” numai din infracțiuni penale cu care se laudă!

Nici Ilie Dumitrescu nu a rămas impasibil la tot scandalul, declarând că va merge la poliție „pentru furt de identitate” deoarece filmulețul a fost postat pe un cont de FB intitulat „Sir Ilie Dumitrescu”!

ADVERTISEMENT