Sport

Dan Petrescu, nemulțumit de rezultatul scos de CFR Cluj în Armenia: ”Trebuia să marcăm”. Video

Dan Petrescu este de părere că rezultatul partidei cu Pyunik Erevan nu este unul corect, considerând că CFR Cluj trebuia să marcheze și să câștige întâlnirea.
05.07.2022 | 23:40
Dan Petrescu nemultumit de rezultatul scos de CFR Cluj in Armenia Trebuia sa marcam Video
Dan Petrescu este de părere că rezultatul partidei cu Pyunik Erevan nu este unul corect, considerând că CFR Cluj trebuia să marcheze și să câștige întâlnirea. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au remizat la Erevan, scor 0-0, într-o partidă pe care au dominat-o steril, în care au ratat cele mai mari ocazii, dar în care jocul nu a strălucit.

Rezultatul obținut de CFR Cluj în Armenia nu e pe placul lui Dan Petrescu

La conferința de presă ce a urmat partidei de la Erevan, Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit de rezultatul obținut de CFR Cluj în meciul cu Pyunik Erevan, din prima manșă a turului 1 preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

”Nu m-a surprins nimeni de la Pyunik pentru că știam că va fi un meci dificil, sunt campionii Armeniei, au jucători buni și nu a fost o surpriză pentru mine.

În ceea ce privește meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm, adversarii au avut mai puține ocazii. 0-0 nu e rezultatul just pentru că am avut mai multe ocazii, dar e fotbal și orice e posibil”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Șumudică l-a făcut praf pe Dan Petrescu

Cristi Balaj, președintele campioanei României, a vorbit după remiza cu Pyunik, și s-a arătat mulțumit că echipa nu a primit gol și a dat vina pe ghinion în privința ratărilor jucătorilor lui Dan Petrescu.

Faptul că CFR Cluj nu a reușit să câștige în fața unui adversar modest în prima manșă a turului 1 al Ligii Campionilor a fost un bun motiv pentru Marius Șumudică să facă glume pe seama tacticii folosite de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

În schimb, Basarab Panduru și Mihai Stoica i-au luat apărarea lui Dan Petrescu după jocul modest al CFR-ului de la Erevan și sunt convinși că ardelenii vor merge mai departe.

Cu cine joacă în turul 2 preliminar dacă se califică

Partida retur dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan, din turul 1 preliminar al Champions League, este programată să se desfășoare miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

ADVERTISEMENT

În cazul unei calificări așteptate, campioana României va evolua în turul 2 preliminar cu învingătoarea din ”dubla” în care se întâlnesc echipa luxemburgheză Dudelange și formația albaneză FK Tirana.

ADVERTISEMENT
Tags: