Sport

Dan Petrescu, prima reacție după ce și-a văzut noul atacant anunțat la Fanatik SuperLiga: ”E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu”. Video

Dan Petrescu s-a arătat puțin dezamăgit de noul atacant de la CFR Cluj, brazilianul Jo, anunțând că acesta a venit total nepregătit.
12.03.2023 | 17:55
Dan Petrescu prima reactie dupa ce sia vazut noul atacant anuntat la Fanatik SuperLiga E putin mai rotund decat il cunosteam eu Video
Dan Petrescu s-a arătat puțin dezamăgit de noul atacant de la CFR Cluj, brazilianul Jo, anunțând că acesta a venit total nepregătit. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că Joao Alves de Assis Silva, cunoscut sub numele de Jo, va semna cu campioana României după ce va efectua vizita medicală.

Dan Petrescu nu e convins că transferul atacantul Jo va rezolva problemele la CFR Cluj

Atacantul brazilian a ajuns la CFR Cluj, însă antrenorul Dan Petrescu nu pare foarte entuziast din cauza faptului că Jo nu mai este jucătorul de odinioară. El a precizat că o decizie definitivă în cazul lui se va lua după meciul cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

”A apărut Jo. L-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. E clar, n-a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată nu s-a semnat nimic.

A făcut o vizită medicală. Eu cred că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi. N-aș vrea să vină doar să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină aici puțin pregătit. El e nepregătit total.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să iau o decizie împreună cu clubul după acest meci de mâine. Trebuie să îi facem o evalure corectă, vedem după meciul cu U Cluj”, a declarat Petrescu, la conferința premergătoare partidei cu rivala din oraș.

Jo a jucat la Manchester City și Everton

Dan Petrescu a rămas cu un atacant în minus după i-a reziliat contractul lui Cephas Malele, despărțirea de elvețian fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK. Ca urmare a acestei decizii, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că negociază cu trei vârfuri.

ADVERTISEMENT

Jo are un CV impresionant, cel mai important punct al carierei sale fiind transferul la Manchester City, în 2008, când ”cetățenii” l-au cumpărat cu 17 milioane de euro de la ȚSKA Moscova. Brazilianul a stat trei ani pe Etihad, perioadă în care a marcat șase goluri și a dat cinci assist-uri în 42 de meciuri.

Pe lângă ȚSKA Moscova și Manchester City, el a mai jucat la Everton sau Galatasaray și are 20 de selecții și cinci goluri pentru prima reprezenativă a Braziliei. A traversat cea mai bună perioadă a carierei în vara lui 2008, atunci când a și fost achiziționat de City.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea CFR Cluj – Universitatea Cluj se va disputa luni, 13 martie, de la ora 20:30, în etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din SuperLiga. Derby-ul clujean suscită un interes enorm, toate biletele puse la dispoziția oaspeților s-au vândut foarte repede.

ADVERTISEMENT
Tags: