Sport

David Popovici, relaxare după Mondiale. Destinația inedită pe care a ales-o

David Popovici s-a întors în țară după rezultatele sub așteptări de la Mondiale și a ales să relaxeze într-un loc pitoresc, dar care este lipsit de mari atracții.
05.08.2023 | 14:10
David Popovici relaxare dupa Mondiale Destinatia inedita pe care a aleso
David Popovici s-a întors în țară după rezultatele modeste de la Mondiale și a ales să relaxeze într-un loc pitoresc, care este lipsit de mari atracții. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Românul nu şi-a putut apăra titlurile mondiale la 100 şi 200 de metri liber la competiția de la Fukuoka, terminând cele două probe pe locurile 4 și 6. Rezultatele sunt îngrijorătoare pentru că vin cu un an înainte de Jocurile Olimpice.

David Popovici se relaxează la Băile Sărate din Telega

La întoarcerea din România după dezamăgirea de la Campionatele Mondiale, David Popovici a explicat motivele pentru rezultatele neașteptate și a anunțat că va reveni la antrenamente după ce își va lua o scurtă vacanță.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că își permite să meargă aproape oriunde în lume înotătorul român în vârstă de 18 ani a ales să se relaxeze într-un loc mai puțin obișnuit pentru staruri. Sportivul își petrece vacanța la Băile Sărate Telega din județul Prahova.

Locația aflată la 100 de kilometri de București este cunoscută pentru proprietățile sale curative. Popovici a fost recunoscut imediat de turiștii care își petrec vacanța la Băile Sărate Telega și nu a refuzat să se fotografieze cu aceștia.

ADVERTISEMENT

”Da, e adevărat. Campionul mondial al anului 2022, la Băile de Sare de la Telega”, a scris pe contul de Facebook un turist care s-a arătat extrem de mândru că a reușit să se pozeze alături de marele campion român.

relaxare David Popovici

Popovici, promite o revenire spectaculoasă

Imediat după încheierea Campionatelor Mondiale de Fukuoka, David Popovici a mărturisit că este uşurat că s-a încheiat competiţia, dar a susţinut că finalul mai puțin plăcut îl motivează mai mult ca niciodată.

ADVERTISEMENT

”Este un sentiment de ușurare. Ca întotdeauna. De eliberare, de ușurare că s-a terminat. Întotdeauna e așa după ultima cursă, indiferent de rezultat. Și mai motivat ca niciodată”, a declarat Popovici.

Gigi Becali a comentat prestaţia lui David Popovici de la Campionatele Mondiale, spunând că rămâne un fenomen, din aceeaşi galerie cu Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Simona Halep sau Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a relatat pe larg despre prestația sub așteptări pe care a avut-o înotătorul român la Fukuoka și consideră că este un semna mare de întrebare în vederea Jocurilor Olimpice de la Paris, de vara viitoare.

ADVERTISEMENT