Fotbal intern

DDB, reacție după interviul exploziv al lui Cortacero în Fanatik: ”Pablito l-a dat de gol pe Negoiță”

24.01.2021 | 13:07
DDB reactie dupa interviul exploziv al lui Cortacero in Fanatik Pablito la dat de gol pe Negoita
ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști înscriși în Programul DDB au reacționat dur după interviul exploziv acordat de Pablo Cortacero pentru FANATIK și consideră că acesta este omul de paie al fostului patron Ionuț Negoiță.

Investitorul spaniol a răspuns celor mai fierbinţi întrebări şi a spus pentru FANATIKnu are de gând să renunţe nici în ruptul capului la clubul pe care l-a preluat în luna august.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Cortacero a lansat o variantă incredibilă. El a povestit că deși fanii i-au cerut în mod expres demiterea lui Bogdan Bălănescu, acesta a fost alături de ei atunci când au discutat cu jucătorii despre micșorarea salariilor.

Interviul lui Cortacero din FANATIK i-a făcut pe fanii din DDB să reacționeze dur

Însă, interviul cordat de Pablo Cortacero pentru FANATIK a stârnit o reacție violentă din partea fanilor din Programul DDB, care îl acuză pe spaniol că este mână în mână cu fostul patron Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Într-o postare cu titlul ”PSEUDOLOGIA FANTASTICĂ” făcută pe pagina de Facebook a PCH, suporterii ”câinilor” îl acuză pe Cortacero că îl apără cu un scop anume pe Negoiță și cred că cei doi vor să ”îngroape” Dinamo.

”Mitomania, denumită și minciuna patologică sau pseudologia fantastică, nu este o boală propriu-zisă, nefiind integrată în Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disorders, ci este un simptom al unor tulburări de personalitate.

ADVERTISEMENT

Mitomania presupune existența unui discurs în care realitatea și ficțiunea se îmbină. Prin acest amestec cu fragmente de adevăr, minciuna devine și mai periculoasă. C-zero este un caz care merită studiat de către specialiști”, se arată în mesajul fanilor.

DDB reacție interviu Cortacero

”Negoiță scapă de datorii doar dacă Dinamo intră în faliment”

”La ultima ieșire în public, a înșirat o serie de minciuni, dar a subliniat, fără să-și dea seama, un mare adevăr: PERSOANA CARE TREBUIE PROTEJATĂ se numește NEGOIȚĂ. Într-un discurs în care pare că se războiește cu toată lumea, Pablito l-a dat de gol pe omul din spatele lui, prin fraze în care Negoiță apare ca băiatul cel bun:

ADVERTISEMENT
  • Negoiță nu vrea să falimenteze clubul
  • Negoiță s-a purtat frumos cu mine
  • Negoiță mi-a atras atenția că sunt probleme cu suporterii
  • Negoiță nu a fost rău intenționat, dar s-a înconjurat de oameni care nu au gestionat afacerea cum trebuie
  • Marius Iorga (adică omul de încredere al lui Negoiță, adus în club de Negoiță) a fost dat la o parte, deși era cel mai bun și lucra fără să fie plătit (lucru specific pentru cei care trăiesc din comisioane)

Negoiță și-a găsit paravanul perfect pentru a îngropa Dinamo. Iată alte argumente care conduc la aceeași concluzie:

  • 1. DDB se afla în negocieri avansate cu Negoiță pentru preluarea clubului. Se semnase un memorandum prin care se sublinia faptul că Negoiță are obligația să se consulte cu DDB în cazul în care apar alți investitori interesați. NEGOIȚĂ A CĂLCAT ÎN PICIOARE ACEL MEMORANDUM.
  • 2. Negoiță scapă de datorii doar dacă Dinamo intră în faliment.
  • 3. Negoiță este deocamdată persoana care are cel mai mult de câștigat din afacerea ”spaniolă”.
  • 4. Negoiță a cedat clubul fără NICIO MINIMĂ GARANȚIE din partea țeparilor spanioli.
  • 5. DDB i-a atras atenția în repetate rânduri că ”spaniolii” pe care i-a găsit el, sunt niște șarlatani, dar nu a ținut cont de niciun avertisment.
  • 6. Negoiță a mințit atunci când a spus că va ceda clubul doar unui investitor de care va fi sigur că poate ridica Dinamo. În realitate el căuta cu disperare un om de paie de care trebuia să fie sigur că îngroapă clubul”, su scris fanii în postarea de pe Facebook.

Pablo Cortacero dă vina pe suporterii din programul DDB și pentru că Rufo Collado și Alex Couto nu se întorc în România. Ibericul susține în interviul acodat FANATIKoamenii săi se simt amenințați de fani și le-a transmis că deocamdată este bine să nu vină în România.

Dorin Șerdean a fost dat afară din funcția de președinte executiv de la Dinamo. Oficialul a intrat într-un dialog încins cu Alex Conovaru, membru DDB, și a spus că decizia este ilegală și că are în continuare drept de semnătură.

Omul de afaceri din Alba Iulia nu a răspuns acuzelor prin care și-a plătit un salariu din banii DDB și s-a enervat când a fost întrebat dacă ar fi luat un comision de 55.000 de euro pentru transferul lui Ahmed Bani la Voluntari, care nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT