Sport

De ce revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB ar fi fost un eșec: ”Nu mai există nici tratament, nici unguent pentru Gigi Becali”

Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de la Universitatea Craiova și la un moment dat Gigi Becali s-a gândit să-l aducă la FCSB, însă în cele din urmă omul de afaceri s-a răzgândit.
20.06.2022 | 09:50
De ce revenirea lui Laurentiu Reghecampf la FCSB ar fi fost un esec Nu mai exista nici tratament nici unguent pentru Gigi Becali
Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de la Universitatea Craiova și la un moment dat Gigi Becali s-a gândit să-l aducă la FCSB, însă în cele din urmă omul de afaceri s-a răzgândit. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că dacă ar fi acceptat întoarcerea lui Reghe ar fi trebuit ca doi oameni din club să plece, iar FANATIK a aflat că aceștia erau chiar antrenorul principal Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert.

Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali nu ar mai putea lucra împreună la FCSB

Varianta revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB a picat, iar fostul internațional Ilie Dumitrescu consideră că aceasta este varianta cea mai bună, deoarece tehnicianul nu ar mai fi putut lucra în condițiile impuse de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”E mai bine să mergi pe continuitate, Reghecampf are un statut, a demonstrat, a făcut performanță, dar ar fi extrem de important pentru Reghecampf să se supună tratamentului lui Gigi Becali, să accepte condițiile lui Gigi Becali.

În trecut erau dialoguri, știa să gestioneze relația cu patronul, dar acum nu mai există nici tratament, nici unguent, nici medicament să-l convingi pe Gigi de anumite chestii.

ADVERTISEMENT

Se merge pe varianta asta și eu cred că e mai bine. Nu cred că Laurențiu Reghecampf ar fi acceptat anumite lucruri”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu crede că FCSB mai are nevoie de două transferuri

Analistul a salutat transferurile fundașilor Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna, ambele anunțate în exclusivitate de FANATIK, însă i-a transmis lui Gigi Becali că i-ar mai trebui un apărător central și un atacant.

ADVERTISEMENT

”A făcut o mișcare foarte bună cu Dawa, e un jucător puternic Am înțeles că e și dorința supremă a patronului de a aduce un număr nouă, pentru a închide cercul. Eu cred că mai trebuie și un fundaș central. E nevoie de un vârf, Tănase e forțat acolo, el dă un randament mai bun din mijloc”, a spus Ilie Dumitrescu.

Patronul FCSB nu mai avea de gând să investească bani în transferuri la clubul său, dar eșecurile naționalei României l-au impulsionat să bage din nou mâna în buzunar, dorința sa fiind să termine pe primul loc în campionat, la o distanță mare față de locul doi.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a avut o prestație modestă în sezonul precedent, dar Gigi Becali are informații că lucrurile se vor schimba în ediția viitoare. În toamna lui 2021, atacantul a suferit o accidentare într-un meci cu Sepsi, motiv pentru care s-a operat la Londra și a absentat trei luni de pe gazon.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT