Sport

Diego Fabbrini, aproape de despărțirea de Dinamo: ”Nu cred că o să-l plătească”

Situația financiară de la Dinamo este tot mai dificilă, iar Diego Fabbrini ar putea pleca după ce și-a depus memoriu pentru a-și primi restanțele salariale.
22.06.2021 | 15:35
Diego Fabbrini aproape de despartirea de Dinamo Nu cred ca o sal plateasca
ADVERTISEMENT

Mijlocașul italian a lipsit de la reunirea lotului, dar s-a prezentat la vizita medicală și a intrat apoi în programul echipei, deși are de recuperat bani.

Dinamo este într-o situaţie foarte dificilă, fiind aproape de intrarea în insolvenţă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Despărțirea lui Diego Fabbrini de Dinamo e iminentă

Toată această situație incertă și faptul că jucătorii sunt în continuare neplătiți de luni bune, impresarul Florin Manea, cel care îl reprezintă pe Diego Fabbrini, anunță că acesta se va despărți în curând de Dinamo.

”Deocamdată nu l-au plătit și nici nu cred că o să-l plătească. Am înțeles că și-a depus memoriu deja… Eu l-am spus celor de la Dinamo în iarnă ‘Domnilor, lăsați-l să plece pentru că ar fi mai bine pentru voi’. Nu au vrut să mă asculte, i-au prelungit contractul pe un an.

ADVERTISEMENT

Acum înțeleg că Dinamo vrea să intre în insolvență. Ce să însemne pentru Fabbrini? Că o să piardă banii. Nici nu știu exact dacă iese liber… Dar cred că va fi liber pentru că e jucător străin și se duce la FIFA. Dar nu mi se pare corect”, a declarat Manea la gsp.ro.

Ce trebuie să facă DDB pentru a ține situația sub control

Impresarul mijlocașului italian a vorbit despre haosul de la clubul din Ștefan cel Mare și despre faptul că suporterii trebuie să găsească o persoană care să-i reprezinte: ”Dar la Dinamo e haos! Am văzut că a trimis Cortacero o scrisoare… Mi se părea puțin ciudat să conducă cineva care au 32% din companie… Nu știu pe ce bază, poate o fi legal.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva nu investește niște bani o să fie probleme. Cei din DDB trebuie să găsească pe cineva care să îi reprezinte, care să ia deciziile, un președinte. Când sunt șapte capete care iau decizii, nu poate fi bine”.

FANATIK a publicat scrisoarea trimisă de Pablo Cortacero membrilor Consiliului de Administrație de la Dinamo prin care solicită o convocare a adunării extraordinare a acţionarilor.

ADVERTISEMENT

Dinamo își vinde talentele pentru a face rost de bani

Pe lângă Diego Fabbrini mai sunt și alți fotbaliști de la Dinamo care și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract pentru că nu și-au primit salariile. Este vorba de Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Florin Bejan, Janusz Gol și Steliano Filip.

Managerul lui Dinamo, Mario Nicolae, a recunoscut că sunt în continuare datorii mari la echipă, de milioane de euro, pe care speră însă că împreună cu fanii să le rezolve, cum au reușit să o facă și în sezonul recent încheiat.

Toate aceste probleme financiare i-au făcut pe fanii din DDB să-l cedeze la rivala FCSB pe unul dintre cei mai promițători juniori, mijlocașul Mario Lăcătuș, iar finanțatorul ”roș-albaștrilor” Gigi Becali a virat deja în conturile dinamoviștilor suma de 50.000 de euro reprezentând suma de transfer.

ADVERTISEMENT