Sport

Dinamoviștii au sărbătorit alături de fani victoria cu Oțelul! Imagini spectaculoase de pe gazon. Foto Update

Jucătorii lui Dinamo au sărbătorit pe gazon alături de fani victoria cu Oțelul, scor 3-1, succes care i-a ridicat de pe ultima poziție din clasamentul SuperLigii.
18.02.2024 | 23:35
Dinamovistii au sarbatorit alaturi de fani victoria cu Otelul Imagini spectaculoase de pe gazon Foto Update
Dinamoviștii au sărbătorit pe gazon victoria cu Oțelul în fața fanilor din Peluza „Cătălin Hîldan”. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-02-2024
21:40

Sărbătoare pe gazon alături de fani

Dinamoviștii au sărbătorit pe gazon victoria cu Oțelul care le-a permis să urce de pe ultimul loc din SuperLiga. Entuziasmați, jucătorii lui Kopic s-au dus în fața Peluzei „Cătălin Hîldan” și au cântat alături de fani.

Patriche și Moura au ieșit în evidență, fluturând două steaguri imense. După această victorie, Dinamo a urcat pe locul 15, la două puncte de FC Botoșani și cinci mai puțin decât Poli Iași și Voluntari.

Dinamo-sarbatoare-teren
Dinamoviștii au sărbătorit pe gazon victoria cu Oțelul. Foto: Sportpictures.eu
18-02-2024
19:36

Unul dintre "tușieri", lovit cu un obiect aruncat din tribune

Meciul dintre Dinamo și Oțelul Galați a fost oprit în minutul 60 din cauza unui incident. Unul dintre arbitrii asistenți a acuzat că a fost lovit cu un obiect aruncat de la tribuna a II-a a stadionului ”Arcul de Triumf”.

Centralul Andrei Moroiță i-a chemat pe cei doi “tușieri” la centrul terenului, timp în care crainicul a făcut un anunț către spectatori. După aproape două minute, jocul a fost reluat.

17-02-2024
10:33

Dinamo - Oțelul Galați este sold-out!

Dinamo a reaprins speranța suporterilor după victoria din etapa precedentă cu Farul, scor 2-0. Fanii „alb-roșiilor” au luat cu asalt casele de bilete, iar partida de duminică seară cu Oțelul Galați se va juca cu casa închisă. 

Duelul are loc duminică, 18 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 26-a a SuperLigii. Se anunță o atmosferă incendiară la meciul de pe „Arcul de Triumf”, așa cum Dorinel Munteanu a susținut la conferința de presă premergătoare meciului. 

Aproximativ 6.000 de suporteri dinamoviști vor fi prezenți la stadion, conform Radio Dinamo 1948. De cealaltă parte, Dorinel Munteanu a dezvăluit că un grup format din aproximativ 100 de suporteri vor susține Oțelul la București.

Ultimele bilete la meciul Dinamo – Oțelul s-au vândut sâmbătă dimineață. Biletele pentru un loc în PCH s-au epuizat încă de marți. 

Organizatorii sunt convinși că meciul Dinamo – Oțelul va fi sold-out. Fanii formației din Ștefan cel Mare s-au mobilizat după victoria favoriților din etapa trecută, scor 2-0, cu Farul, în deplasare, și vor umple duminică seară stadionul ”Arcul de Triumf”. Arena are o capacitate de 8.155 de locuri.

Victoria și prestația bună a echipei, de la Ovidiu, au retrezit speranțele alb-roșii în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Dinamo se află pe ultimul loc, cu 19 puncte, la egalitate cu FC Botoșani. Suporterii dinamoviști vor încă trei puncte în clasament pentru a se apropia de locurile de baraj, pe care se află în acest moment Poli Iași și FC Voluntari, ambele cu 27 de puncte.

ADVERTISEMENT

Câte bilete mai sunt disponibile la meciul Dinamo – Oțelul

Tribuna a II-a și peluza PCH sunt deja sold-out, iar la tribuna I conducerea clubului a mai deschis două sectoare, unde mai erau disponibile circa 200 de bilete, în jurul prânzului. Organizatorii sunt convinși că toate tichetele vor fi epuizate până la ora partidei. Peluza Sud este rezervată oaspeților. Dinamo a pus în vânzare online bilete pentru meciul cu Oțelul. În total, se preconizează că pe stadion vor fi circa 7.000 de dinamoviști

Prețul tichetelor:

  • PCH: 35 lei / sold-out
  • Tribuna 2: 50 lei/ sold-out
  • Tribuna I: 90 lei (central/sold-out)  / 60 lei (lateral)
  • VIP: sold-out
ADVERTISEMENT
  • 47 de suporteri ai echipei Dinamo și 10 suporteri ai formației Oțelul se află sub interdicția participării la meciurile de fotbal, potrivit Jandarmeriei Române

Antrenorul croat al “câinilor”, Zeljko Kopic, le-a dedicat victoria cu Farul și suporterilor. De altfel, la recomandarea fanilor din PCH și din Peluza Sud tehnicianul a recurs la o mișcare mobilizatoare reușită. La meciul cu Farul, Kopic a purtat pe mână o banderolă cu chipul ”Unicului căpitan Cătălin Hîldan”, un gest lăudat de analistul FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

“Am reușit această victorie datorită celor două grupuri pe care le avem. Primul este cel al jucătorilor și al doilea este cel al suporterilor. Energia pe care ne-au dat-o a contat mult! Sunt mândru de ambele grupuri după acest meci.

Nu cred că este vorba despre bonusuri sau bani, cât este despre mândrie. Am spus-o de multe ori că este un club special. Merită mai mult!”, a declarat Zeljko Kopic, după victoria cu Farul.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu i-a vizitat din nou pe dinamoviști în cantonament

Cu două zile înaintea meciului cu Oțelul, fotbaliștii lui Dinamo au fost vizitați din nou de Mircea Lucescu. Legendarul antrenor a fost prezent la antrenamentul efectuat de elevii lui Zeljko Kopic, la Săftica, vineri dimineață, 15 februarie.

Lucescu i-a încurajat pe jucătorii și le-a urat mult succes și în meciul cu formația pregătită de  Dorinel Munteanu. ”Il Luce” a fost convins de acționarii Eugen Voicu și Andrei Nicolescu să vină lângă Dinamo și să-i susțină pe fotbaliști în aceste momente dificile. Mircea Lucescu a început să lege o relație strânsă și cu antrenorul croat al lui Dinamo, Zeljko Kopic.

Marele tehnician român a fost prezent în cantonamentul ”câinilor” și înaintea meciului cu Farul, câștigat de Dinamo, scor 2-0, prin golurile lui Velkovski și Politic.

Andrei Nicolescu, după ce Mircea Lucescu l-a felicitat pentru victoria cu Farul: ”Este un gest de mare, mare domn”

Andrei Nicolescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a doua zi după succesul de la Ovidiu, Mircea Lucescu a fost primul care l-a felicitat pentru victorie, gest care l-a impresionat foarte tare.

”Vreau să îi mulțumesc domnului Mircea Lucescu că astăzi de dimineață a fost primul care m-a sunat să ne felicite. Este un gest de mare, mare domn, a spus Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT
Tags: