Sport

Dorinel Munteanu recunoaște ca l-a jignit pe arbitru la Dinamo – Oțelul 3-1: ”I-am spus că este idiot”

Antrenorul Dorinel Munteanu a recunoscut că l-a jignit pe asistentul Andrei Constantinescu la meciul Dinamo - Oțelul 3-1.
20.02.2024 | 19:05
Dorinel Munteanu recunoaste ca la jignit pe arbitru la Dinamo  Otelul 31 Iam spus ca este idiot
Antrenorul Dorinel Munteanu a recunoscut că l-a jignit pe asistentul Andrei Gabriel Constantinescu la meciul Dinamo - Oțelul 3-1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cu 20 de minute înainte de finalul partidei, tehnicianul gălățenilor a văzut cartonașul roșu după ce l-a înjurat pe arbitrul de margine. Asistentul nu a trecut cu vederea cuvintele grele ale lui “Munti” și l-a raportat centralului Andrei Moroiță, care l-a eliminat.

Dorinel Munteanu a revenit asupra jignirilor proferate la Dinamo – Oțelul 3-1

Atingând din nou acest subiect, Dorinel Munteanu și-a cerut scuze pentru jignirile aduse asistentului Andrei Constantinescu de la întâlnirea Dinamo – Oțelul 3-1, din etapa a 26-a din SuperLiga, și se așteaptă să fie suspendat.

ADVERTISEMENT

”I-am spus că este idiot. Am greșit. Este clar că îmi cer scuze. Să mă suspende cât vor dânșii. Nu pot să le dau dreptate. O să mă apăr cum pot. Cât de puternic sunt eu, bateria mea s-a terminat. Sunt și eu puțin debusolat. Voi rămâne același om.

Dinamo a câștigat pe merit, dar mă surprinde tot ce s-a întâmplat înainte de acest meci la clubul meu. S-a dezvoltat subiectul despre salariul lui Dorinel Munteanu la Galați. Eu știu ce fac la Galați. Toată lumea mă apreciază. Nu trăiesc pe banii lor”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, ultimele vești de pe patul de spital

Ultimele scandaluri din jurul lui Dorinel Munteanu au atras atenția și oficialilor de la FRF, iar Mihai Stoichiță l-a sfătuit la FANATIK SUPERLIGA să se calmeze după ultimul episod, deoarece nu este la prima abatere de acest fel.

Cornel Dinu a fost dur cu tehnicianul Oțelului după derapajul grosolan din confruntarea cu Dinamo, care i-a adus și eliminarea. La FANATIK SUPERLIGA, acesta a spus că antrenorul gălățenilor este în ”luptă cu diavolul”.

ADVERTISEMENT

După meciul pierdut cu Dinamo, Dorinel Munteanu a avut ceva probleme medicale și a ajuns la spital. În exclusivitate pentru FANATIK, el a dat ultimele vești și a precizat că nu se simte bine deloc, însă e încrezător că va pleca acasă în curând.

Munteanu a explicat că a simțit câteva dureri în zona pieptului și a capului. Cu toate acestea, fostul internațional vrea să se externeze din spital și să revină la echipă. “Nu sunt bine deloc. M-a lăsat pieptul, m-a luat durerea de urechi și cap. Nu știu ce să zic. Diseară (n.r. – marți seară) plec din spital”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

A fost scandal și în urmă cu două săptămâni în Giulești din cauza declarațiilor date de Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului Galați i-a numit “bronzați” pe fanii Rapidului, formulare care a stârnit multe controverse.

ADVERTISEMENT