Sport

Dumitru Dragomir și-a ales favoritul meciului din Bănie: „E cel mai bun fotbalist din România”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, consideră că repriza a doua a partidei Universitatea Craiova – FCSB a fost cea mai bună a sezonului și îl laudă pe Florin Tănase.
29.11.2021 | 09:44
Dumitru Dragomir sia ales favoritul meciului din Banie E cel mai bun fotbalist din Romania
Dumitru Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Tănase după derby-ul Universitatea Craiova - FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus duminică, în fața Universității Craiova, în cel mai interesant meci al etapei a 17-a a Ligii I. formația roș-albastră a câștigat cu 3-2 meciul de pe Stadionul Ion Oblemenco, golul victoriei fiind marcat de Cordea în minutul 90+1.

Dumitru Dragomir a văzut cea mai bună repriză a doua din acest campionat

În urma acestei victorii, FCSB s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, dar echipa din Ardeal urmează să joace diseară, de la ora 20:30, pe teren propriu, împotriva Academicii Clinceni.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost încântat de ceea ce a văzut la meciul din Bănie, mai ales după pauză. „Părerea mea este că a fost cea mai bună repriză a acestui campionat, cea secundă. Au jucat bine.

Dumitru Dragomir nu vede Universitatea Craiova pe podiumul final al Ligii I

Și când Tănase joacă prost echipa lui câștigă! E cel mai bun fotbalist din România, indiferent de spune lumea.

ADVERTISEMENT

Din ambele echipe ale Craiovei nu poți să faci o echipă de locul 4! Antrenorii sunt buni, jucătorii, mai puțin. Degeaba sperau la titlu.

Ei au 2-3 tineri care ar trebui să joace titulari, sunt talentați. Mă refer la Cîmpanu, la Căpățînă, la Baiaram. Ar putea să meargă pe mai mulți tineri”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, despre banca tehnică a FCSB: „Mișcă cineva în fața lui Becali?”

Dragomir crede că Gigi Becali a făcut toate schimbările celor de la FCSB în partida de duminică. „Antrenorul de la FCSB e unul bun, chiar dacă nu are licența Pro. Trageți voi concluzia.

Toate schimbările au fost ale lui. Păi ce, mișcă cineva în fața lui Becali? Cu toate că Toni Petrea e un antrenor diplomat, începe să îmi placă”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase s-a „rupt” prima dată pe 29 august

Florin Tănase s-a accidentat în minutul 60 al meciului pierdut de FCSB, în deplasare, cu CFR Cluj, 1-4, în etapa a 7-a a Ligii 1, care a avut loc pe 29 august, iar FANATIK anunța, în exclusivitate, că jucătorul urma să lipsească 2 luni de pe gazon.

A revenit în amicalul cu Astra din 9 octombrie, când a și marcat, de altfel, iar primul meci oficial de după accidentare a fost cu CS Mioveni, pe 16 octombrie.

Numai că spre finalul partidei cu CS Mioveni s-a accidentat din nou, ulterior a fost infectat cu Covid-19, astfel că s-a întors pe teren la partida din deplasare cu FC Voluntari, scor final 0-0, disputată pe 8 noiembrie.

Trei meciuri a jucat Florin Tănase în trei luni

Practic, din 29 august și până la partida de duminică, din Bănie, Florin Tănase a bifat doar trei meciuri, dintre care unul amical. În acest context, căitanul FCSB i-a ironizat pe jurnaliștii care l-au întrebat cum ar fi reacționat dacă coechipierii lui ar fi făcut greșelile pe care el le-a făcut în timpul partidei.

Florin Tănase i-a mulțumit lui Edi Iordănescu pentru munca depusă la FCSB

Ce greșeli am făcut? La gol? Și că am alunecat? Dar pasa de gol ai văzut-o? Nu îmi cert colegii, dar așa mai vorbesc eu cu ei. Nu e fotbalist să nu greșească. A fost un meci frumos pentru telespectatori, pentru noi greu.

Am întâlnit un adversar bun, care a jucat fotbal. Prima repriză am dominat-o noi. În a doua au avut ei ocazii mai bune. Dar și egalarea lor a venit așa, din nimic, după o minge pierdută de mine.

Cred că Universitatea Craiova a ieșit din lupta pentru titlu. Noi trebuie să ne apropiem de CFR Cluj. Am avut o serie foarte bună cu Edi, îi mulțumim, a făcut o muncă bună aici”, a spus Tănase.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA: 5,10 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT