Sport

Dzeko a sunat în vestiarul Craiovei! Cum au aflat jucătorii olteni de venirea lui Petev. Exclusiv 

Ivaylo Petev este noul antrenor al Universităţii Craiova. Din informaţiile FANATIK, jucătorii oltenilor au aflat de venirea noului antrenor de la... Edin Dzeko.
07.11.2023 | 07:00
Dzeko a sunat in vestiarul Craiovei Cum au aflat jucatorii olteni de venirea lui Petev Exclusiv
Dzeko a sunat în vestiarul Craiovei. Cum au aflat jucătorii olteni de venirea lui Petev. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a găsit un manager cu un CV bogat pentru Universitatea Craiova. Ivaylo Petev, omul care a transformat-o pe Ludogoreţ dintr-o echipă de liga secundă într-una de Champions League, vine în Bănie.

Aşa au aflat jucătorii olteni de venirea lui Petev: i-a sunat Dzeko în vestiar

Din informaţiile FANATIK, jucătorii Universităţi Craiova au aflat de venirea lui Ivaylo Petev săptămâna trecută când nimeni altul decât Edin Dzeko l-a sunat pe colegul său din naţionala Bosniei-Herţegovina, Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Între 2021 şi 2022, Ivaylo Petev a condus naţionala Bosniei. Antrenorul bulgar are o relaţie specială cu fostul atacant al lui Inter şi Manchester City, Edin Dzeko având o părere excelentă despre calităţile de tehnician ale lui Petev.

Astfel, atacantul în vârstă de 37 de ani l-a sunat pe Elvir Koljic, moment în care fotbalistul oltenilor era în vestiar alături de ceilalţi colegi şi aşa au aflat jucătorii Craiovei lui Rotaru de venirea lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru: “Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători”

Patronul Mihai Rotaru a confirmat la FANATIK SUPERLIGA că Ivaylo Petev va fi noul antrenor al echipei. Bulgarul va semna un contract valabil trei ani şi va ocupa postul de manager general al echipei:

“Eu am nevoie de manager. Antrenorii sunt 5 milioane în lumea asta, care pot să-ți antreneze 25 de băieți. Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători titulari.

ADVERTISEMENT

Da, el a câștigat Liga Națiunilor Grupa B. Suntem într-un moment prost, nu vrem să cârpim, vrem să reconstruim costumul de la zero”, a explicat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Rotaru căte Vivi Răchită: “Du-te și vorbește cu Dzeko în Bosnia”

De altfel, relaţia dintre Ivaylo Petev şi Edin Dzeko a fost evidenţiată de Mihai Rotaru în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, acolo unde a avut un schimb de replici cu Vivi Răchită referitor la numirea bulgarului:

ADVERTISEMENT

„O secundă… Du-te și vorbește cu Dzeko în Bosnia, toate informațiile pe care le-am luat au fost mult mai ample. Nu m-am uitat pe CV și am pus un antrenor”, a răspuns Mihai Rotaru săgeţilor trimise de Răchită care a spus că Petev n-a stat mai mult de un an la echipele pe care le-a condus în ultimul deceniu.

Ivaylo Petev va fi prezentat pe banca Universităţii Craiova în perioada imediat următoare. El a fost în tribune la Universitatea Craiova – FC U Craiova, fiind nemulţumit de modul în care se prezintă echipa din punct de vedere fizic, aceasta fiind una dintre priorităţile antrenorului la început de mandat.

Antrenorul bulgar va debuta în primul meci din returul sezonului regulat al SuperLigii, împotriva lui Dinamo. Universitatea Craiova va primi vizita rivalilor din “Groapă” duminică de la ora 16:00.

  • 48 de ani are Ivaylo Petev
  • 65 de goluri are Edin Dzeko în naţionala Bosniei-Herţegovina
ADVERTISEMENT
Tags:
1,50 este cota exclusivă Betano pentru meciul Universitatea Craiova - Dinamo la pronosticul „1 solist”