Sport

Florin Tănase, probleme medicale înainte de România – Columbia. Decizia staff-ului medical. Update exclusiv

Jucătorii naționalei au efectuat un antrenament înainte de amicalul România - Columbia, iar FANATIK a aflat că Florin Tănase a acuzat probleme medicale.
25.03.2024 | 00:05
Jucătorii naționalei au efectuat un antrenament înainte de amicalul România - Columbia, iar FANATIK a aflat că Florin Tănase are probleme medicale. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT
24-03-2024
11:39

Florin Tănase face deplasarea la Madrid

Florin Tănase a acuzat probleme musculare după antrenamentul efectuat sâmbătă seară, la Mogoșoia, iar prezența lui amicalul cu Columbia devenise incertă.

Din fericire, după evaluarea făcută duminică de staff-ul medical atacantul de la Al-Okhdood (Arabia Saudită) a fost declarat apt pentru jocul de marți seară, de pe stadionul Civitas Metropolitano, și va face deplasarea la Madrid. 

Potrivit FRF, Florin Tănase a lipsit de la antrenamentul efectuat de tricolori duminică dimineață, la Mogoșoaia, înainte de a pleca la Madrid.

Tricolorul a efectuat duminică un RMN care a arătat că nu a suferit o leziune musculară și va face deplasarea pentru meciul cu Columbia, a anunțat FRF.

Fotbalistul formației Al-Okhdood din Arabia Saudită nu a jucat niciun minut în partida de pe Arena Națională în care ”tricolorii” au terminat la egalitate, scor 1-1, cu reprezentativa Irlandei de Nord.

Probleme medicale pentru Florin Tănase înainte de România – Columbia

Odată încheiată întâlnirea cu Irlanda de Nord, selecționerul Edi Iordănescu a început să se gândească la amicalul România – Columbia. Din păcate, informațiile FANATIK arată că Florin Tănase are ceva probleme medicale înaintea jocului de la Madrid.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 29 de ani a ieșit la antrenamentul de sâmbătă, 23 martie, alături de coechipierii săi și chiar a zâmbit larg. Cu toate acestea, Tănase a resimțit dureri musculare în timpul ședinței de pregătire.

Din informațiile FANATIK, situația fotbalistului va fi evaluată cu exactitate duminică, 24 martie. Tot atunci se va lua o decizie dacă el va fi apt sau nu pentru întâlnirea împotriva Columbiei.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă după-amiază, ”tricolorii” s-au antrenat la Mogoșoaia în două grupe. Jucătorii care au evoluat aseară minimum 45 de minute au avut un antrenament de recuperare, cu exerciții în sala de forță și refacere. Ceilalți 18 s-au pregătit normal, pe gazon.

Tricolorii fac antrenamentul oficial în baza de pregătire a lui Real Madrid

Naționala României va pleca duminică la Madrid, unde va ateriza la ora locală 19:30. Delegația tricoloră va fi cantonată la Hotelul Meliá Barajas.

ADVERTISEMENT

Reprezentativa condusă de Edi Iordănescu nu va face antrenamentul oficial pe stadionul Civitas Metropolitano, ci în spatele porților închise ale bazei de pregătire a lui Real Madrid din Valdebebas. .

Mogoș ratează amicalul împotriva Columbiei

La finalul partidei amicale România – Irlanda de Nord 1-1, căpitanul Nicolae Stanciu a atras atenția că jocul prestat în această remiză nu poate fi repetat la Euro 2024, acolo unde nivelul va fi mult mai înalt.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost una dintre legendele fotbalului românesc care au urmărit pe viu amicalul de pe Arena Națională. Tehnicianul consideră că testul de pregătire a fost de bun augur. El a sesizat că jocul suferă, deoarece majoritatea fotbaliștilor din lotul lui Edi Iordănescu nu au minute la nivel de club.

Dennis Man s-a dovedit a fi cel mai în formă fotbalist din naționala României la amicalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Extrema Parmei a avut o prestație excelentă și a reușit să egaleze cu un gol superb, în minutul 23, după o preluare rafinată în careu, un dribling scurt și un șut exploziv, care i-a dat mâinile peste cap portarului Conor Hazard.

FRF a confirmat informația FANATIK referitoare la faptul că Vasile Mogoș nu va face deplasare la Madrid pentru amicalul cu Columbia din cauza unei lovituri la cap. Edi Iordănescu nu va chema în locul lui alt jucător.

ADVERTISEMENT