Sport

Edi Iordănescu și colaboratorii săi, tur de forță pentru a urmări jucătorii pasibili de convocare la națională

Mai mulți jucători pasibili de convocarea la echipa națională au fost urmăriți în perioada de iarnă de Edi Iordănescu sau de colaboratorii săi.
16.01.2023 | 21:36
Mai mulți jucători pasibili de convocarea la echipa națională au fost urmăriți în perioada de iarnă de Edi Iordănescu sau de colaboratorii săi. Sursă foto: Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Prima reprezentativă a României se pregătește de debutul în preliminariile Euro 2024, iar selecționerul vrea să aibă toate informațiile necesare înainte de a anunța convocările.

Jucătorii naționalei României, urmăriți de Edi Iordănescu și staff-ul său

Antrenorii primei reprezentative, în funte cu Edi Iordănescu, precum și cei ai naționalelor U21 și U20 au fost prezenți în cantonamentele echipelor din SuperLiga, dar și la meciurile oficiale ale ”stranierilor” pentru a urmării jucătorii de națională.

ADVERTISEMENT

”Selecționerul Edi Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul campioanei CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii de națională la ședințe de pregătire și în partide de verificare. A urmat deplasarea în Italia, la Genoa, pentru discuții cu George Pușcaș și Radu Drăgușin.

Tot în Italia, după 9 zile petrecute în Antalya, s-a aflat și antrenorul secund Ionel Gane, pentru a-i urmări pe jucătorii Pisei, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus, dar și pe Răzvan Marin, la partida Empoli – Sampdoria.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în Italia, analistul video Michele Iannucci a urmărit mai multe partide în care au evoluat stranierii noștri. Ceilalți membri ai staff-ului, Florin Constantinovici, Alexandru Radu și Leontin Toader, s-au deplasat în Antalya, pentru a-i monitoriza pe fotbaliștii naționalei aflați acolo în cantonament cu echipele de club.

Florin Constantinovici l-a vizitat apoi și pe Denis Drăguș în Belgia, în timp ce Leontin Toader a urmărit pregătirea liderului din România, Farul Constanța, care a rămas în țară”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

An plin pentru naționalele României

În același timp, selecționerul U21, Emil Săndoi, împreună cu staff-ul său, precum și antrenorul U20, Daniel Pancu, au stat cu ochii pe tinerii ”tricolori” aflați în perioada de pregătire în Turcia.

Echipa națională a României a avut șansă la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2024, urmând să întâlnească Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. La fel ca și anul trecut, meciurile ”tricolorilor” se vor putea vedea pe două posturi TV. Este vorba de Antena 1 și Prima TV, care și-au împărțit deja transmisiunile celor 10 jocuri.

ADVERTISEMENT

România U21 va evolua în Grupa B la Euro 2023, urmând să le aibă ca adversare pe reprezentativele Spaniei, Ucrainei și Croației. Toate meciurile ”tricolorilor” de la turneul final din vară se vor desfășura pe stadionul Steaua, în timp ce celelalte partide din grupă vor avea loc în Giulești.

ADVERTISEMENT