Sport

Elias Charalambous, mesaj pentru rivalele Rapid și CFR Cluj înainte de FCSB – FC Botoșani: ”Jucăm cel mai bun fotbal!”

Elias Charalambous a vorbit despre lupta la titlu și a ținut să transmită un mesaj de forță pentru rivalele Rapid și CFR Cluj.
24.02.2024 | 15:55
Elias Charalambous mesaj pentru rivalele Rapid si CFR Cluj inainte de FCSB  FC Botosani Jucam cel mai bun fotbal
Elias Charalambous a vorbit despre lupta la titlu și a ținut să transmită un mesaj de forță pentru rivalele Rapid și CFR Cluj. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au împiedicat de două ori în ultimele trei runde, iar urmăritoarele s-au apropiat în clasament. Situația a fost dezbătută și la FANATIK SUPERLIGA, iar Andrei Vochin este de părere că FCSB s-a crezut mult prea devreme campioană.

Mesajul lui Elias Charalambous pentru rivalele la titlu

În conferința de presă premergătoare meciului FCSB – FC Botoșani, din etapa a 27-a din SuperLiga, Elias Charalambous a dat un mesaj de forță rivalelor Rapid și CFR Cluj, considerând că echipa sa joacă cel mai bun fotbal.

ADVERTISEMENT

”Ne concentrăm pe ce avem de făcut, nu pe situația în clasament. Cred că suntem într-o formă bună. De la reluarea campionatului am primit un singur gol, în minutul 90+2, din penalty.

Arată forța acestei echipe, avem cea mai bună echipă și cred că am jucat cel mai bun fotbal. Nu îmi e frică de nimeni. Mă concentrez pe echipa mea, și adversarii noștri se concentrează pe ce au ei de făcut”, a declarat tehnicianul cipriot.

ADVERTISEMENT

Charalambous a făcut o evaluare a jucătorilor

Charalambous a precizat că nu a luat încă vreo decizie dacă îl va titulariza pe fundașul central Siyabonga Ngezana. Jucătorul sud-african nu s-a antrenat deloc cu două zile înainte de meciul cu FC Botoșani, așa cum Cristi Coste a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

”Dawa este fericit, a primit o veste bună. Cel mai important pentru noi este că este pregătit fizic și va fi în lot pentru partida de mâine. Mi-a scris direct Dawa după gluma pe care am făcut-o săptămâna trecută. Râdea… Este un băiat de treabă, ne bucurăm că îl avem în echipă.

ADVERTISEMENT

Vom vedea azi dacă joacă Ngezana. Ieri nu s-a antrenat cu noi, dar sper că azi va fi pregătit să se antrenez sută la sută. Nana a intrat cu mare încredere, ne-am bucurat. Se antrenează bine, este pozitiv și a arătat foame să joace. Jucătorii sunt bine acum, nu mai are nimeni febră. Vreau să mulțumesc staff-ului pentru modul în care i-a tratat,

Nu știu dacă expiră contractul lui Radunovic, cred că mai are. Dar nu mai contează asta. Este un jucător foarte important pentru noi, cunoaște campionatul. Am doar cuvinte bune despre el, sper că va rămâne la echipă. Este important pentru club”, a spus cipriotul.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a vorbit și despre situația lui Vlad Chiricheș, accidentat în toamna anului 2023. Tehnicianul vicecampioanei României a anunțat că jucătorul este pe drumul cel bun, dar nu este încă pregătit pentru a juca.

Mesajul războinic al lui Charalambous

ADVERTISEMENT
Tags:
2,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB - FC Botoșani