Sport

Elias Charalambous și-a luat „adio” de la Andrea Compagno înainte de FCSB – Sepsi: „E istorie!”

Elias Charalambous și-a luat la revedere de la Andrea Compagno la conferința de presă premergătoare duelului FCSB - Sepsi.
10.02.2024 | 14:23
Elias Charalambous sia luat adio de la Andrea Compagno inainte de FCSB  Sepsi E istorie
Elias Charalambous și-a luat la revedere de la Andrea Compagno. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB caută să își consolideze poziția în fotoliul de lider cu o victorie împotriva celor de la Sepsi. Duelul de pe Arena Națională are loc duminică, 11 februarie, ora 20:45, în etapa a 25-a din SuperLiga. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Andrea Compagno s-a transferat la Tianjin Tiger, în China.

Elias Charalambous și-a luat „adio” de la Andrea Compagno înainte de FCSB – Sepsi: „E istorie!”

Gigi Becali l-a pus pe „lista neagră” pe Andrea Compagno în această iarnă. După o întreagă „telenovelă”, FANATIK a dezvăluit că atacantul italian a semnat cu Tianjin Tiger, în China. Gigi Becali a acceptat să scape de Compagno în schimbul sumei de 150.000 de euro. În China, Andrea Compagno va avea un salariu de 700.000 de euro anual.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă premergătoare duelului FCSB – Sepsi, Elias Charalambous și-a luat la revedere de la fostul golgheter al „roș-albaștrilor”. „Vreau să-i mulțumesc lui Andrea Compagno pentru tot ce a făcut pentru acest club.

Este un jucător profesionist și un atacant foarte bun. Îi doresc tot ce e mai bun la viitoarea echipă. Știu că a avut alte oferte, dar el știe mai bine de ce a hotărât să meargă în China. Andrea Compagno a devenit istorie la FCSB.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau să spun nimic despre acest subiect. Îi doresc mult succes, dar acum singurul lucru pe care ne concentrăm este următorul meci de mâine”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Elias Charalambous, înainte de FCSB – Sepsi: „Au un antrenor bun”

Elias Charalambous este încrezător înaintea meciului cu Sepsi. „Roș-albaștriii” se pot distanța în clasament, în funcție de rezultatul derby-ului CFR Cluj – Rapid. Cele două contracandidate ale FCSB-ului la titlu au meci direct în Gruia.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește lotul „roș-albaștrilor” pentru partida cu Sepsi, Tavi Popescu nu va fi pe foaia de joc, în timp ce Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGANana Antwi este pregătit de debut. Florinel Coman este în continuare răcit. Totodată, Adrian Șut este suspendat.

„După cum știți, avem un alt meci greu cu o echipă foarte bună din punctul de vedere. Au un antrenor foarte bun (n.r. Bernd Storck) și știm că va fi greu, dar avem nevoie de 3 puncte”, au fost cuvintele lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

FCSB ocupă primul loc în clasament, cu 51 de puncte după 24 de etape. Următoarele în ierarhie sunt CFR Cluj și Rapid, ambele cu câte 42 de puncte. Play-off-ul este completat de Universitatea Craiova (38 de puncte), Farul (37 de puncte) și Sepsi (33 de puncte). Oltenii au un meci în plus.

Elias Charalambous și-a luat la revedere de la Andrea Compagno: „E istorie!”

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,85 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Sepsi