Sport

Enes Sali, amintire de neuitat de la debutul la națională: „Voi păstra tricoul toată viața!”. Video

Enes Sali a dezvăluit că va păstra pentru totdeauna tricoul cu care a debutat la echipa națională a României cu Liechtenstein în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
17.11.2021 | 22:35
Enes Sali amintire de neuitat de la debutul la nationala Voi pastra tricoul toata viata Video
ADVERTISEMENT

Enes Sali a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei naționale a României, iar clubul Barcelona l-a felicitat pe puștiul-minune al lui Gheorghe Hagi.

Convocarea noii „perle” a lui Hagi a făcut înconjurul lumii iar mijlocașul a declarat că nu va uita niciodată acest moment special.

ADVERTISEMENT

Enes Sali, despre momentul debutului la echipa națională a României: „M-am simțit foarte fericit!”

Enes Sali a vorbit la „rece” despre momentele de vis în care a debutat la echipa națională a României în meciul cu Liechtenstein de la Vaduz: „Aveam puțin emoții dar m-am simțit foarte fericit. Voiam doar să intru să dau ce am mai bun din mine și să câștigăm. A fost o experiență frumoasă și nu o voi uita toată viața mea și cu fanii pe stadion. A fost foarte frumos”.

Primul care l-a felicitat a fost chiar Mirel Rădoi, iar Enes Sali mulțumește familiei pentru tot ceea ce a realizat până în acest moment:„Domnul Mirel Rădoi m-a felicitat și apoi coechipierii mei. Am primit mesaje de la prieteni, mulți suporteri, familia. Familia este foarte importantă pentru mine și a contat foarte mult.

ADVERTISEMENT

E cel mai important pentru mine și m-au susținut mereu. Le mulțumesc pentru tot și pentru sacrificii și când este familia lângă mine am și eu putere mai mare”.

„A fost foarte frumos când am auzit că Barcelona m-a felicitat și pot să spun că e onoare pentru mine. Voi păstra tricoul toată viața mea”. – Enes Sali

Enes Sali nu vrea să se oprească și are planuri mari: „Voi munci de două ori mai mult!”

Enes Sali l-a depășit și pe norvegianul Martin Odegaard și a devenit cel mai tânăr marcator al unui gol într-un campionat din Europa, când avea doar 15 ani, 6 luni și 21 de zile.

ADVERTISEMENT

 „M-a felicitat și Cristi Manea și mi-a spus să muncesc în continuare ca până acum. Asta înseamnă mult pentru mine dar sunt conștient că trebuie să muncesc în continuare și nu trebuie să mă opresc aici. Trebuie să muncesc de două ori mai mult acum și să demonstrez. 

Trebuie să luptăm în continuare și să prindem playoff-ul. Este un meci important, greu dar trebuie să intrăm pe teren tare și să câștigăm acest meci pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

Enes Sali a vorbit și despre planurile sale în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1: „Sper să joc cât mai bine, să am cât mai multe reușite și goluri și să prindem un loc în playoff”, a spus Enes Sali pentru site-ul oficial al celor de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT