Sport

Absent la returul din Europa League, Erling Haaland pune presiune pe Real Madrid. Norvegianul, comparat cu un Bugatti.

Telenovela transferului lui Erling Haaland la Real Madrid a trăit un nou episod, după ce un apropiat al norvegianului a pus presiune pe ”galactici” să grăbească mutarea.
24.02.2022 | 10:53
Absent la returul din Europa League Erling Haaland pune presiune pe Real Madrid Norvegianul comparat cu un Bugatti
Telenovela transferului lui Erling Haaland la Real Madrid a trăit un nou episod, după ce un apropiat al norvegianului a pus presiune pe ”galactici” să grăbească mutarea. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Javier Tebas, președintele La Liga, a anunţat că atacantul Borussiei Dortmund va ajunge în vară pe Santiago Bernabeu, la fel ca și Kylian Mbappe.

Cu toate acestea, presa internațională vorbește despre un plan al lui Florentino Perez prin care i-ar aduce pe cei doi în ani diferiți, pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar, iar cel ales pentru această vară este francezul de la PSG, urmând ca Haaland să fie achiziționat abia în 2023.

ADVERTISEMENT

Presiune uriașă pe Real Madrid din partea apropiaților lui Erling Haaland

Această variantă tot mai des vehiculată pare să nu fie pe placul lui Erling Haaland, care este pregătit să plece de la Borussia Dortmund și să facă pasul spre un club mult mai mare, iar un apropiat al fotbalistului a ieșit cu o declarație care pune o mare presiune pe Real Madrid.

Fostul internațional norvegian Jan Aage Fjortoft, un apropiat al familiei Haaland și fost coleg cu Alf-Inge, tatăl atacantului de la Dortmund, a spus că atacantul de 21 de ani nu poate fi tratat ca un jucător de mâna a doua.

ADVERTISEMENT

”Vă rugăm să opriți aceste povești cu ‘ofertă în 2023’. Erling Haaland nu este o mașină la mâna a doua ce poate fi parcată undeva până când este nevoie. Haaland este ca un Bugatti pe care îl folosești ACUM!!!”, a fost mesajul postat în limba spaniolă de Fjortoft pe Twitter și care pare un avertisment pentru madrileni.

În aceste condiții, cresc șansele altor cluburi mari din Europa de a pune mâna pe Erling Haaland. PSG este dispusă la o ofertă imbatabilă, Barcelona mizează pe prietenia dintre Joan Laporta și agentul Mino Raiola, iar Manchester City stă la pândă și așteaptă momentul potrivit, mai ales că Pep Guardiola este în căutarea unui vârf de careu încă din vara trecută.

ADVERTISEMENT

Atacantul acuză Dortmund că îl forțează să ia o decizie

Jan Aage Fjortoft colaborează în acest moment cu publicația norvegiană Viaplay, iar în urmă cu o lună a realizat un interviu cu Erling Haaland în care acesta a vorbit extrem de clar despre viitorul său.

”Borussia Dortmund pune presiune pe mine să iau o decizie cu privire la unele lucruri. Dar vreau doar să joc fotbal. Asta înseamnă probabil că va trebui să pun lucrurile să meargă în curând. Nu am mai vorbit până acum pentru a respecta clubul.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt în mișcare și probabil că ceva se va întâmpla în curând. Ideal ar fi să nu trebuiască să decizi acum pentru că sunt multe meciuri și aș vrea să mă concentrez pe asta, dar nu pot”, spunea atacantul norvegian.

Haaland nu a făcut deplasarea în Scoția

Erling Haaland s-a accidentat la mijlocul lunii ianuarie într-un meci din Bundesliga și de atunci a lipsit de la meciurile Borussiei Dortmund. Conform publicației Kicker, el s-a antrenat alături de colegii săi în această săptămână, dar nu a fost inclus în lotul pentru meciul din Europa League.

Întâlnirea Rangers – Borussia Dortmund, din manșa retur a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa League, se va disputa în această seară de la ora 22:00. În tur, scoțienii, de la care absentează accidentat Ianis Hagi, s-au impus Signal Iduna Park cu scorul de 4-2.

ADVERTISEMENT