Sport

Evenimentele zilei din sport, joi, 10 februarie. FCSB l-a transferat pe Florin Achim. UEFA obține o sumă fabuloasă din vânzarea drepturilor TV pentru Liga Campionilor

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de joi, 10 februarie. FCSB l-a transferat pe Florin Achim. UEFA obține o sumă incredibilă din vânzarea drepturilor TV pentru UCL.
11.02.2022 | 00:00
Evenimentele zilei din sport joi 10 februarie FCSB la transferat pe Florin Achim UEFA obtine o suma fabuloasa din vanzarea drepturilor TV pentru Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit transferul fundașului dreapta Florin Achim, iar UEFA obține o sumă halucinantă din vânzarea drepturilor TV pentru Liga Campionilor. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de joi, 10 februarie.

FCSB l-a transferat pe Florin Achim

FCSB a anunțat transferul lui Florin Achim, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Bine ai venit, Florin Achim! FCSB anunță că Florin Achim este noul jucător al echipei noastre. Fundașul în vârstă de 30 de ani a semnat joi contractul și va purta tricoul cu numărul 21. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

ADVERTISEMENT

Florin Achim este un jucător născut la 16 iulie 1991, în Baia Mare. Acesta a început fotbalul la Minaur Baia Mare și a trecut, de-a lungul carierei, pe la FC Maramureș, Astra 2 Ploiești, Săgeata Năvodari, Universitatea Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Bregalnica Stip (Macedonia de Nord), Hapoel Ramat haSharon (Israel), Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni. Pentru ultima echipă a evoluat de 128 de ori, reușind 4 goluri și 5 pase de gol”, a scris FCSB, pe Facebook.

Drepturile TV pentru Liga Campionilor, vândute de UEFA cu 15 miliarde de euro

Noul contract semnat de UEFA pentru vânzarea drepturilor TV ale Ligii Campionilor pentru perioada 2024-2027 către TEAM Marketing și, mai precis pe piața nord-americană către Relevent Sports Group, va aduce în conturi exorbitanta sumă de 15 miliarde de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pus ochii pe încă un fundaș

Gigi Becali dorește să-l aducă, la FCSB, pe Paul Iacob, însă nu este dispus să plătească o sumă de transfer celor de la Chindia Târgoviște.

Astfel că Latifundiarul din Pipera plănuiește să se înțeleagă cu Paul Iacob pentru un transfer în vară, când devine liber de contract.

ADVERTISEMENT

Lorena Balaci, declarație emoționantă după ce Atanas Trică a marcat pentru prima dată în Liga 1

Atanas Trică a marcat primul său gol în Casa Pariurilor Liga 1, în victoria zdrobitoare a Universității Craiova cu Dinamo în „Ștefan cel Mare”, scor 6-1.

FANATIK a contactat-o pe Lorena Balaci, care a povestit emoționată cum a trăit meciul, singură, într-o lojă de pe „Stadionul Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„M-a sunat după meci și plângeam și mi-a zis să mă opresc din plâns. Noi am avut o discuție la prânz amândoi pe Whatsapp. Am schimbat cinci mesaje. Se punea problema dacă intră în lot pentru meci și mi-a zis. Aveau un lot de 21 și un junior a rămas pe afară: «Mama, dacă rămân în lot și mă bagă, dau gol!»”, a spus Lorena Balaci, pentru FANATIK.

Flavius Stoican, „abandonat” la Dinamo

Dinamo trece prin momente cumplite în Liga 1. Iar FANATIK a aflat că antrenorul Flavius Stoican a fost „abandonat” de o parte din oamenii din conducerea formației roș-albe.

Din informaţiile FANATIK, Mihai Matei şi Florin Răducioiu nu au vrut să mai stea pe banca lui Dinamo, la meciul cu Universitatea Craiova. Primul, delegat al clubului, fusese lângă Flavius Stoican la meciurile cu FC Argeş şi cu FCSB. Fostul atacant, numit pe funcţia de director sportiv, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, stătuse pe bancă la umilinţa cu FC Botoşani.

La Dinamo se convoacă de urgență Adunarea Generală a Acționarilor

La inițiativa CS FC Dinamo, societate controlată de Nicolae Badea, va fi convocată AGA de la Dinamo, în care se va cere demiterea administratorului special Iuliu Mureșan și a antrenorului adus de acesta, Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT