Sport

La Dinamo se convoacă de urgență Adunarea Generală a Acționarilor: se va cere demiterea administratorului special Iuliu Mureșan, „la pachet” cu Flavius Stoican! Exclusiv

La inițiativa CS FC Dinamo, societate controlată de Nicolae Badea, va fi convocată AGA de la Dinamo, în care se va cere demiterea administratorului special Iuliu Mureșan și a antrenorului adus de acesta, Flavius Stoican.
10.02.2022 | 22:36
La Dinamo se convoaca de urgenta Adunarea Generala a Actionarilor se va cere demiterea administratorului special Iuliu Muresan la pachet cu Flavius Stoican Exclusiv
La Dinamo se convoacă de urgență Adunarea Generală a Acționarilor: urmează demiterea președintelui Iuliu Mureșan! Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut și al patrulea meci din acesta an, 1-6 cu Universitatea Craiova. A fost un joc de-a șoarecele și pisica, fiind clar rolul fiecărei echipe în această dispută inegală ca forță și valoare. „Măcelul” din „Groapă” a dus la un „cutremur” la nivelul acționarilor lui Dinamo.

La Dinamo se convoacă de urgență Adunarea Generală a Acționarilor: se va cere demiterea administratorului special Iuliu Mureșan, „la pachet” cu Flavius Stoican!

Din informațiile FANATIK, la inițiativa acționarului CS FC Dinamo, controlat de Nicolae Badea, va fi convocată de urgență ședința acționarilor. Adunarea Generală a Acționarilor este singurul organism de decizie care poate decide demiterea administratorului special Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT

AGA poate fi convocată numai de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, care va fi notificat mâine la prima oră de acționarul CS FC Dinamo, care are 7,0319 % din acțiuni. Ceilalți membrii ai AGA sunt SC Lotus Perfect Products SRL a lui Pablo Cortacero (72,8758 %), DDB/APCH (20,061 %) și Cornel Dinu (0,0313 %).

În cazul în care administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu nu va da curs cererii pe care o va primi de la CS FC Dinamo și nu va convoca urgent Adunarea Generală a Acționarilor, societatea controlată de Nicolae Badea va urma calea justiției și îl va acționa în judecată pe Răzvan Zăvăleanu. Mai corect, firma acestuia, RTZ & Partners SPRL, care se ocupă de administrarea lui Dinamo în insolvență.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan a vrut să-și dea demisia de două ori

Iuliu Mureșan a vrut să-și dea demisia de două ori în ultimele luni. Prima dată în decembrie, la sfârșitul sezonului. A plecat la Cluj și a fost întors de acolo „pe cai mari”, cum se spune. Pentru că a hotărât de unl singur demiterea-surpriză a lui Mircea Rednic și numirea în locul lui a lui Flavius Stoican, înlocuire anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Apoi, după „corecția” de la Botoșani, când a fost convins să revină asupra deciziei de a-și da demisia de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, așa cum a anunțat, în exclusivitate, FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo este bulversată nu numai pe gazon, la nivelul echipei, dar și la „vârf”, ruptura dintre antrenorul Flavius Stoican și conducerea fiind probată și de absența lui Iuliu Mureșan de la meciul cu Universitatea Craiova, semnalată, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK.

Conform informațiilor FANATIK, odată cu cererea supusă la vot în AGA de a fi dat afară administratorul special Iuliu Mureșan, se va vota și demiterea antrenorului adus de acesta, Flavius Stoican. Care a „reușit” să conducă pe Dinamo la 4 înfrângeri în 4 etape, cu un golaveraj de coșmar: 2-15.

ADVERTISEMENT

Umilința cu Universitatea Craiova a fost „bomboana pe coliva” lui Iuliu Mureșan și Flavius Stoican

În partida cu Universitatea Craiova, Dinamo a luat iarăși gol repede, în minutul 9 (Câmpanu), la fel ca și în precedentele două meciuri, cu FCSB (minutul 2 Octavian Popescu) și FC Botoșani (minutul 12 Mihai Roman II).

Scorul final a fost „rotunjit” de Ivan (minutul 45, din penalty), la finalul unei reprize în care oltenii au șutat de 10 ori spre poarta lui Chesneau în timp ce Dinamo n-a avut niciun șut spre poarta „șomerului” Pigliacelli.

Antrenamentul Craiovei a continuat și în repriza a doua. Markovic a dus tabela de marcaj la scor de neprezentare pentru Dinamo, 0-3, după numai 30 de secunde de joacă, la o gafă monumentală a portarului Chesneau.

Au mai marcat Bancu (minutul 57), a redus scorul Cosmin Matei (minutul 61, din penalty, primul gol al dinamoviștilor după 11 primite), Gustavo (minutul 65) și Atanas Trică, fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci (minutul 88), la primul său gol în prima ligă și umilința „câinilor” s-a oprit la 1-6.

Cifrele meciului Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

  • 42%-58% posesie
  • 3-19 ocazii
  • 3-11 șuturi pe poartă
  • 0-8 șuturi pe lângă poartă
  • 3-13 cornere
  • 89-111 atacuri
  • 56-104 atacuri periculoase

(statistică flashscore.ro)

  • -41 este golaverajul lui Dinamo. Cel mai slab din Liga 1 Casa Pariurilor. Unic în istoria de 73 de ani a echipei. În 3 victorii, 3 egaluri și 19 înfrângeri, „câinii roșii” au marcat 17 goluri și au primit 58
ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a...
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în războiul pentru „Eclerul la tavă”
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
"Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Cafeaua la ibric, pericol pentru sănătatea inimii. Substanța eliberată prin fierbere
Cafeaua la ibric, pericol pentru sănătatea inimii. Substanța eliberată prin fierbere
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei