Sport

Evenimentele zilei din sport, luni 18 octombrie. Octavian Popescu, accidendat și infectat cu COVID-19. Simona Halep, în cădere liberă

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de luni, 18 octombrie.
18.10.2021 | 22:31
Evenimentele zilei din sport luni 18 octombrie Octavian Popescu accidendat si infectat cu COVID19 Simona Halep in cadere libera
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu trece printr-o perioadă dificilă. După ce a fost indisponibil pentru mai multe partide ale FCSB, puștiul de 18 ani a aflat că este infectat și cu COVID-19.

Noua „perlă” a lui Gigi Becali acuză simptome ușoare așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate, iar meciul dintre Farul Constanța și FCSB are șanse mari să nu se mai dispute din cauza focarului de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, vești proaste pentru fanii FCSB: „Tănase e accidentat, Tavi Popescu are COVID”

Managerul general al FCSB-ului a confirmat informațiile publicate de site-ul nostru și a dat încă o veste proastă suporterilor. Revenit după o accidentare, Florin Tănase a devenit din nou indisponibil.

„Da, și Tavi Popescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Tănase e accidentat, are glezna cât pepenele ăla galben, nu cel roșu. Suntem doar 12 acum”, a explicat Meme.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, cădere liberă în clasamentul WTA

Simona Halep coboară din ce în ce mai mult în clasamentul mondial. Înainte de turneul WTA Kremlin Cup, cea mai bună jucătoare de tenis din România a ajuns pe poziția 19.

Simona poate pune însă capăt acestei căderi vertiginoase, mai ales că majoritatea adversarelor sale din Top 20 WTA nu vor participa la turneul de la Moscova.

ADVERTISEMENT

Dinamo a semnat cu atacantul Tomas Vestenicky

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul atacantului slovac Tomas Vestenicky, de 25 de ani, iar Iuliu Mureșan a confirmat că jucătorul a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

„Da, am semnat cu Vestenicky, cu Tomas. Ne trebuia un atacant care să marcheze”, a spus Iuliu Mureșan, la digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Ancheta în cazul morții lui Emiliano Sala, aproape de final

Emiliano Sala, fostul atacant al lui Bordeaux a murit în 2019 la doar 28 de ani în urma unui accidentat aviatic, iar ancheta în cazul decesului este în sfârșit aproape de final.

Cu o zi înainte de termenul final al procesului un bărbat a pledat „vinovat”. Atacantul lui Caen se îndrepta spre Cardiff pe data de 21 ianuarie 2019 la bordul unui avion Piper Malibu. După lungi căutari, epava aeronavei a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii, iar trupul fotbalistului a fost recuperat.

Karim Benzema ar putea face 5 ani de pușcărie

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, trece prin momente extrem de dificile. Jucătorul naționalei Franței ar putea executa până la cinci ani de închisoare după ce a încercat să îl șanteze pe fostul său coechipier Mathieu Valbuena.

Fotbalistul de 33 de ani va fi audiat la tribunalul corecțional din Versailles, alături de alte patru persoane începând cu data de 20 octombrie, conform RMC Sport. Benzema are un meci extrem de important în grupele Champions League împotriva lui Șahtior Donețk cu o zi înainte și nu se știe dacă se va prezenta.

Emma Răducanu și-a ales antrenorul pentru Transylvania Open

Britanica de origine română va participa în premieră la un turneu de tenis în țara natală a tatălui său. Câștigătoarea turneului de Grand Slam de la US Open se pregătește alături de un spaniol după ce și-a concediat antrenorul.

Astfel, conform BBC, Emma Răducanu va veni la turneul de la Cluj alături de antrenorul Esteban Carril, fostul antrenor al britanicei Johanna Konta. Esteban Carril a dus-o pe Konta din afara top 100 WTA în primele zece jucătoare ale lumii.

Naționala Angliei rămâne fără spectatori după incidentele de la finala EURO 2020

Echipa națională a Angliei va juca fără spectatori pe Wembley până la finalul acestui an. Terenul englezilor a fost suspendat în urma incidentelor provocate de suporteri la finala Campionatului European cu Italia.

Mai mulți fani care nu aveau bilete au forțat intrarea pe stadion și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine, iar mai mulți suporteri au aruncat cu obiecte și au intrat pe teren. Astfel, Anglia va disputa două meciuri fără spectatori pe teren propriu.

ADVERTISEMENT