Sport

Evenimentele zilei din sport, luni, 29 noiembrie. Lionel Messi a primit cel de-al șaptelea Balon de Aur. Ralf Rangnick este noul antrenor al lui Manchester United

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de luni, 29 noiembrie. Lionel Messi a primit cel de-al șaptelea Balon de Aur din carieră, iar Manchester United are un nou manager.
29.11.2021 | 23:00
Evenimentele zilei din sport luni 29 noiembrie Lionel Messi a primit cel deal saptelea Balon de Aur Ralf Rangnick este noul antrenor al lui Manchester United
ADVERTISEMENT

Așa cum te-ai obișnuit, la ceas de seară îți propunem o trecere în revistă a celor mai importante evenimente din lumea sportului. Deși Robert Lewandowski părea favoritul acestei ediții a Balonului de Aur, Lionel Messi l-a devansat în clasament și a primit cel de-al șaptelea premiu din carieră.

Podiumul a fost completat de Jorginho, în timp ce eternul rival, Cristiano Ronaldo, a obținut un neverosimil loc șase. De asemenea, noua senzație a fotbalului european, norvegianul Erling Haaland, s-a clasat pe poziția a zecea.

ADVERTISEMENT

Messi s-a aflat în centrul atenției și datorită vestimentației

Ca în fiecare an, starul argentinian a avut grijă să-i impresioneze pe toți cei prezenți la gala de decernare a celui mai prestigios premiu individual din lumea fotbalului cu ținuta aleasă. Mai exact, vorbim despre un tuxedo made-to-measure Armani, în nuanțe extrem de strălucitoare.

Tot pentru tuxedo au optat și cei trei băieți, Thiago (9 ani), Mateo (6 ani ) și Ciro (3 ani), în vreme ce soția – frumoasa Antonella Rocuzzo – a purtat o rochie în ton cu tematica evenimentului, „d’Or”.

ADVERTISEMENT

Manchester United are un nou manager. Ralf Rangnick, prezentat oficial

Tot pe plan extern, Manchester United și-a ales noul manager după despărțirea de Ole Gunnar Solskjær. Este vorba despre germanul Ralf Rangnick, cel care va asigura interimatul până la sfârșitul actualei stagiuni, urmând ca apoi să preia postul de consultant al clubului.

Sunt încântat să mă alătur proiectului de la Manchester United și mă voi concentra să transform acest sezon într-unul de succes pentru club.

ADVERTISEMENT

Echipa e plină de fotbaliști talentați. Tinerețea unora se îmbină excelent cu experiența altora. Voi face tot posibilul ca în următoarele șase luni să scot tot ce e mai buni din acești jucători, atât individuale, cât și ca echipă, mai ales”, a declarat acesta la prezentarea oficială.

Florin Tănase a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului în derby-ul cu U Craiova, deși era răcit cobză

Revenind pe plaiurile mioritice, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florin Tănase, căpitanul și cel mai bun jucător al FCSB-ului în meciul câștigat, scor 3-2, în fața Universității Craiova, a intrat pe teren răcit cobză. Conform datelor InStat, acesta a obținut 292 de puncte, cu șase mai multe decât fundașul Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

Podiumul a fost completat de Andrei Cordea, cu 250 de puncte. La polul opus, cel mai slab om al vicecampioanei a fost Ianis Stoica, cu doar 188 de puncte, urmat de Darius Olaru, care a obținut 216 puncte.

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ionuț Luțu a rămas fără permis

La primele ore ale dimineții, autoturismul în care se afla Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier produs la intersecția dintre Bulevardul Aviatorilor și Aleea Alexandru din Capitală. În urma anchetei, Ionuț Luțu – cel care se afla la volan – a rămas fără permis timp de două luni, pe motiv că nu a acordat prioritate de trecere.

Sunt bine sănătos. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă”, a explicat patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT