Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi 21 decembrie. Ediție specială cu invitați de top după Farul – Rapid și UTA – U Craiova

Sorin Cârțu, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin sunt invitații lui Cristi Coste la ediția specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, de joi, 21 decembrie.
20.12.2023 | 18:30
Fanatik SuperLiga joi 21 decembrie Editie speciala cu invitati de top dupa Farul  Rapid si UTA  U Craiova
Sorin Cârțu, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin sunt invitații de joi ai lui Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă e joi, avem FANATIK SUPERLIGA! Pentru că în fotbalul românesc se joacă la foc automat înaintea Sărbătorilor de Iarnă, cea mai tare emisiune de analiză a fotbalului românesc nu avea cum să-și ia pauză. Așa că vă așteptăm alături de noi joi dimineața la o ediție specială, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, joi 21 decembrie. Cristi Coste analizează „la sânge” Farul – Rapid și UTA – U Craiova împreună cu invitații Sorin Cârțu, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

Ca orice emisiune care se respectă, FANATIK SUPERLIGA a ținut steagul sus și în această săptămână, când au loc ultimele meciuri pe anul 2023  din SuperLiga. Și, așa cum v-am obișnuit încă de la început, v-am oferit o sumedenie de știri exclusive, informații tari și analize „la sânge” din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Reacția nucleară a lui Gigi Becali după scuzele lui Vassaras de după Sepsi – CFR Cluj, transferurile pe care le pregătește Dan Șucu la Rapid, oferta fabuloasă primită de Marius Șumudică din Emirate sau primul jucător dat afară de Poli Iași după eșecul cu FCSB, sunt doar câteva dintre exclusivitățile cu care v-am delectat în aceste zile.

Iar joi, de la 10:30, vom face din nou show, LIVE numai pe FANATIK.RO. Pentru că invitații lui Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA sunt unii de top, iar subiectele discutate vor fi care mai de care mai interesante.

ADVERTISEMENT

Supărat pe oltenii săi după ultimele rezultate, Sorin Cârțu va face o analiză la sânge a Universității Craiova după ultimul meci al anului cu UTA și va spune tot ce i-a plăcut și ce nu la formația lui Ivaylo Petev.

Apoi, sub supravegherea moderatorului Cristi Coste și a lui Alin Buzărin, Robert Niță și Bănel Nicoliță vor avea din nou ocazia să se contreze după meciul Rapidului în deplasare cu Farul. Bineînțeles că nu vor fi ocolite nici alte subiecte fierbinți din fotbalul românesc, astfel că spectacolul este unul garantat.

ADVERTISEMENT

În plus, vor fi și intervenții telefonice în direct cu alte personaje importante, așa că avem la dispoziție toate ingredientele necesare pentru un show de calitate, cum v-am obișnuit mereu.

Deci, nu uitați! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata „Să facem show” împreună cu Cristi Coste și invitații săi la o nouă ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, poate fi urmărită în această săptămână joi și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

Dacă ați ratat-o, puteți viziona premiera în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik, acolo unde veți găsi separat și cele mai tari faze din emisiune.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT