Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Finanţatorul Rapidului, îngrijorat înaintea meciului cu Poli Iaşi: „Mi-e frică! Îşi vor da viaţa cu noi”

Rapid joacă în etapa 27 a SuperLigii la Iași, iar conducătorii grupării din Giulești se tem că trupa lui Cristiano Bergodi ar putea pune stop seriei de 5 victorii consecutive din 2024.
23.02.2024 | 08:07
Finantatorul Rapidului ingrijorat inaintea meciului cu Poli Iasi Mie frica Isi vor da viata cu noi
Oficialii Rapidului sunt îngrijorați înaintea meciului cu Poli Iaşi. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cu un parcurs perfect în 2024, 5 victorii din tot atâtea posibile, Rapid a redus din diferență și s-a apropiat la șapte puncte de liderul FCSB. Giuleștenii au început să viseze din nou la titlu, dar trebuie să-și continue seria de rezultate pozitive, chiar dacă programul până la finalul sezonului regular, în raport cu rivala „roș-albastră”, este unul dezavantojos.

Victor Angelescu, îngrijorat înaintea meciului pe care Rapid îl joacă la Iași: „Mi-e frică!”

În etapa 27 a SuperLigii, programată în weekend-ul care urmează, Rapid va juca în deplasare la Iași, pe terenul unei Politehnici în căutare disperată de puncte, în timp ce FCSB va primi pe teren propriu vizita „lanternei” FC Botoșani. O rundă, cel puțin teoretic, la îndemâna „roș-albaștrilor”, mai ales că moldovenii lui Iftime se numără printre „victimele” preferate.

ADVERTISEMENT

„Acest deficit de puncte depinde foarte mult și de acel meci foarte important din Giulești, pe care-l aveți cu FCSB”, a început moderatorul Cristi Coste discuția cu acționarul rapidist Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Până atunci, depinde de meciul de acum, de sâmbătă. Pentru că FCSB, zic eu, are două meciuri în care teoretic este favorită să câștige și noi trebuie să menținem aceste victorii, să câștigăm și cu Iași, și cu UTA. Altfel, până la meciul cu FCSB, pot fi mai multe sau mai puține puncte. Dacă pierdem cu Iași și câștigă FCSB, și iar se duce la 11-12 puncte… Până la meciul cu FCSB mai avem alte trei foarte importante”, a răspuns Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Vă e frică de meciul de la Iași? Pare așa, că aveți o strângere de inimă când vorbiți de el…”, a continuat Cristi Coste, iar oficialul giuleștean a confirmat că are emoții mari înaintea jocului cu formația lui Leo Grozavu.

„De acest meci chiar mi-e frică. Pentru că Poli Iași chiar e o echipă bună, în primul rând va juca având stadionul plin, e un teren pe care se câștigă greu, plus că ei sunt într-o situație destul de grea și e clar că își vor da viața cu noi.

ADVERTISEMENT

„Dintre cele trei meciuri care urmează, de acesta îmi este cel mai frică. Dar cred că avem o echipă foarte bună și sper să o arătăm și să câștigăm”, a mai spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Ce adversar vrea Victor Angelescu pentru Rapid în play-off: „E o surpriză!”

Dacă rivalul Gigi Becali și-a schimbat părerea din urmă cu o săptămână și nu le mai vrea pe Hermannstadt și UTA în play-off, sugerând că aceste două formații „vor face omenie cu Rapid”, oficialul giuleștean nu are nicio preferință pentru a șasea formație care va prinde un loc în primele șase. El e convins că totul se va decide pe teren și i-a răspuns dur patronului FCSB, pe care-l acuză că bagă bățul prin gard.

ADVERTISEMENT

„Aveți vreo preferință pentru a șasea echipă care va intra în play-off? Că tot se discută despre acest subiect… Hermannstadt, Petrolul, UTA, U Cluj…”, a mai fost întrebat Victor Angelescu, iar răspunsul a venit fără ezitare.

„Nu am nicio preferință. Care e mai bun să intre. Până la urmă, lupta se va da pe teren și cine va avea mai multe puncte să intre în play-off. Sunt un pic surprins pentru că, dacă e să vorbim de valoare, Sepsi ar trebui să fie în play-off. Și ca joc, și ca valoare a lotului.

Aș fi surprins să nu intre, pentru că Sepsi, și după aia U Cluj, au niște loturi foarte bune. Dar nu ține doar de lot. Sunt unele echipe care pot crea surprize, chiar dacă au lot de primele 6”, și-ar argumentat Victor Angelescu opțiunea.

Victor Angelescu despre seria de 5 victorii consecutive ale Rapidului: „Important e ce va fi în play-off”

Chiar dacă Rapidul are punctaj maxim în cele 5 partide oficiale disputate în 2024, Victor Angelescu e convins că acestea nu înseamnă nimic dacă trupa lui Bergodi nu va continua pe aceeași linie.

„Sunteți surprins plăcut de 5 meciuri, 5 victorii ale Rapidului în acest început de an? V-ați fi așteptat să aveți un parcurs atât de bun, un parcurs perfect până la urmă din punct de vedere al punctelor”, l-a mai întrebat la finalul discuției moderatorul Cristi Coste.

„Speram… Normal că sunt surprins, speram să câștigăm meciurile, dar nu ne-am fi gândit că o să avem chiar 5 din 5. Speram să câștigăm cât mai multe puncte și mă bucur că am arătat bine în aceste meciuri și că le-am luat pe toate.

Acum, repet, a trecut. E nimic dacă în următoarele două meciuri pierdem puncte, practic ce-am creat în astea 5 etape s-ar duce înapoi. Deci trebuie să o ține pe aceeași linie. Important e ce va fi în play-off. Putem să avem acum și șapte, și opt victorii, dacă în play-off nu ne câștigăm meciurile va fi greu. Dar, repet, luăm meci cu meci, următorul e foarte greu și sper să ajungem la a șasea victorie”, și-a încheiat Victor Angelescu intervenția la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Angelescu se teme de meciul Rapidului la Iasi

ADVERTISEMENT