Sport

Gabi Balint, atac cu talpa la Gigi Becali: ”Cel mai slab antrenor din primele 5 ligi a cedat”

Gigi Becali a renunțat antrenorii de paie și a promis că nu se va mai implica, dar Gabi Balint nu a fost impresionat și l-a atacant violent.
21.08.2021 | 23:07
Gabi Balint atac cu talpa la Gigi Becali Cel mai slab antrenor din primele 5 ligi a cedat
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB l-a numit antrenor pe Edi Iordănescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, și i-a promis că nu va mai interveni în problemele tehnice ale echipei.

Tehnicianul de 43 de ani revine la formaţia “roş-albastră” după 11 ani, iar Becali i-a setat deja primul obiectiv, titlul în Liga 1, ceea ce ar apropia visul patronului vicecampioanei: calificarea în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atacat încă o dată de Gabi Balint

Chiar dacă este de părere că aducerea lui Edi Iordănescu va fi extrem de benefică pentru FCSB, Gabi Balint a ținut să lanseze un nou atac la adresa finanțatorului Gigi Becali.

”După mulți ani, cel mai slab antrenor (n.r. – Gigi Becali) din Liga 1, a doua, a treia, a patra și a cincea a făcut o mișcare foarte bună! A cedat FCSB pentru 9 luni familiei Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Eu zic că îl ajută nea Puiu, are băiat antrenor. Ce, Răzvan Lucescu nu se sfătuiește cu tatăl lui? Experiența contează foarte mult”, a declarat Balint la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Balint, ”înțepături” și pentru MM Stoica

Fostul mare internațional consideră că FCSB devine o candidată la titlu odată cu instalarea lui Edi Iordănescu, dar a ținut să-l ”înțepe” pe MM Stoica, care va reveni pe bancă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

”FCSB devine o candidată serioasă la titlu. La CFR lucrurile nu sunt bune, orice comunicat ar da ei. Iar alte echipe nu au arătat mare lucru, poate Farul ar putea lupta, e o echipă superbă, lucrează incredibil, am asistat și eu la antrenamente.

Edi va face treabă, oricare dintre antrenorii dinainte ar fi avut rezultate dacă erau lăsați în pace. Mihai Stoica revine pe bancă? Va mai speria arbitrii, se va mai lua de adversari. Pentru ce altceva să fi revenit? Edi va face tot, probabil a fost un compromis între cei doi”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

Jucătorii, cuceriți de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a povestit faptul că nu a crezut niciun moment că va fi convins de Gigi Becali să o preia pe FCSB și a dezvăluit că momentul crucial a fost acela în care patronul nu a fost interesat de ce clauze sunt în contract.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre prima întâlnire avută cu Edi Iordănescu, noul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali. Liderul galeriei FCSB este sigur că antrenorului i se va pune la dispoziție tot ce își dorește în materie de transferuri de jucători.

Edi Iordănescu a reușit să se impună în fața jucătorilor încă de la primul antrenament. Din informațiile FANATIKjucătorii au fost super entuziasmați după prima ședință de pregătire în care antrenorul le-a ținut un discurs motivațional.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,82 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT